Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang | Aleksandar Milutinovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ale Vassago

Player
Player
Joined
Dec 12, 2021
Messages
356
Informacije
1. Vaše ime u RL:Aleksandar Milutinovic
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 6 sati a vikendom do 10
5. Vaš Diskord: EverythingIsOkke#1305
6. Vaše Ingame ime:Aleksandar Milutinovic
7. Vaš ID:9286

Dodatne Informacije
1. Lider za... Bloods
2. Zašto želite biti Lider:
-Strast za ciljevima organizacije: Želim biti lider ove organizacije jer delimo istu strast i viziju. Duboko verujem u ciljeve i vrednosti organizacije, te želim aktivno doprineti njihovom ostvarivanju. Moj entuzijazam za ovim ciljevima motiviše me da preuzmem odgovornost i usmeravam tim ka postizanju izuzetnih rezultata.

-Iskustvo i veštine za vođenje tima: Tokom moje karijere stekao/la sam značajno iskustvo u vođenju timova i ostvarivanju uspeha u sličnim industrijskim kontekstima. Posedujem veštine koje su ključne za efikasno vođenje, uključujući komunikacione veštine, sposobnost rešavanja problema i motivaciju tima. Verujem da ću moći da unapredim organizaciju kroz primenu ovih veština.

-Inovativnost i sposobnost prilagođavanja: Smatram da je ključno biti proaktivan lider koji može efikasno prilagoditi organizaciju dinamičnim promenama u okolini. Moj pristup je inovativan, sposoban sam identifikovati prilike za poboljšanja i brzo prilagoditi strategije kako bih osigurao/la uspeh u promenljivim uslovima. Želim biti lider koji inspiriše kreativnost i hrabrost u rešavanju izazova.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Nakon preuzimanja organizacije potrebno je da ucvrstiti jake temelje iste. Trebace vremena za izgraditi taj temelj kako bi mogli graditi organizaciju dalje na sigurnim stubovima.

-Mora da postoji jasna hijerarhija unutar same organizacije. Treba svaki covek da ima svoje zaduzenje, sto sam uspio u svojim proslim mandatima da uradim.

-Clanovi trebaju da budu aktivni. Neaktivni i clanovi koji ne rade nista kod mene nece imati mesta u bandi.

-Aktivnost clanova sa drugim organizacijama. Treba pokazati kakav je Bloods zapravo Gang i dignuti Roleplay Gangstera na novi nivo, sto sam dokazao u svojim proslim mandatima da mogu.
 

zaki sikter

Leader
Leader
Joined
Sep 12, 2023
Messages
526
prihvaceno!
pozvani ste na intervju koj ce se odrzati sutra (29.01.2024) u 19:00 budite na GrandRP ovom discordu
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom