Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za blood street gang | Naum AbdulJabbar

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vaso.

Player
Player
Joined
Jul 31, 2022
Messages
243
1. Vaše ime IRL: Vaso
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10h (zavisi od smene u skoli)
5. Vaš Discord: vasso_
6. Vaše ingame ime: Naum Cipela
7. Vaš ID: 19352

Dodatne informacije

1. Lider za..... Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Preko godinu dana sam u kriminalnom RP koji me najvise ispunjava, privlaci i znam dosta o njemu
2. Bio sam HC u dosta gangova i "vodio" gangove u odredjenim RP situacijama poput talackih i ostalih situacijama gde treba biti smiren,stalozen,strpljiv i razmisliti sta treba uraditi pa smatram da bih bio dobar leader, takodje imam dosta cudnih i neuobicajenih lokacija za talacke koje mislim da su dobre
3. Bloods je oduvek gang koji me dosta privlacio zbog svoje boje,reworka HQ
4. Bloods mi je prva crime org ikada u koju sam krocio te imam posebnu ljubav prema njoj

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da su lideri gangova dosta "neslozni" tj da se gangovi dosta svadjaju jedni s drugim sto bih ja promenio obzirom da state uvek radi protiv nas i onda smo najveci neprijatelji zapravo sami sebi,cemu bih pokusao da stanem u kraj i pokusao bih napraviti "sloznost" kod bandi da radimo sve zajedno.
Lokacije za talacke su previse "obicne" sto bih izmenio i imam par novih lokacija za talacke na kojima je retko ko do sad radio talacke i koje mislim da bi se svima svidele
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi RP-a sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i niko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao pre trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mom misljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvek sam ovde da pomognem ko god me traži da mu dam neki savet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovek prije svega i da samim tim mogu da pridonesem organizaciji i da pomognem ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvek ćemo podeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.

Rankovi:

1. Suspend
2. Newbie
3. Rookie
4. Ghetto Warior
5. Ghetto Cleaner
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Capo
9. Turfer
10. Nightcrawler
11. O.G
12. Co-Leader
13. Leader
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom