Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera Blood Street Gang | Nikola Petrovv

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Petrov

Player
Player
1.Vaše ime IRL: Nikola
  1. Vaše godine: 16
  2. Vremenska zona: GMT+1
  3. Prosjek online po danu: 8+h
  4. Vaš Discord: petrov0053
  5. Vaše ingame ime: Nikola Petrovv
  6. Vaš ID: 54411
Dodatne informacije
  1. Lider za..... Bloods Street Gang
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
• Počeo sam svoje iskustvo na GrandRP Projektu kao član prve CRIME organizacije, Marabunta Grande, gde sam stekao značajno iskustvo. Nakon toga, pridružio sam se raznim drugim kriminalnim organizacijama, gde sam napredovao do pozicija High Command-a i Deputy Leader-a. Sada osećam da sam spreman preuzeti vođstvo nad vlastitom organizacijom.
• U High Command-u želim imati ljude u koje mogu potpuno verovati, ljude koji su sposobni vođstva i preduzimanja akcija.
• Primetio sam nedostatak aktivnosti u pogledu akcija i oslikavanja grafita među bandama. Planiram unaprediti aktivnosti svoje organizacije kroz redovne nedeljne akcije i redovno farbanje grafita kako bi održali živopisan duh i angažovanost.
  1. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
• Kao što sam već naglasio, fokus bi bio na povećanju prisustva i aktivnosti u tajnim operacijama, podmornicama, FZ Raidu, 24/7 prodavnicama ili Gunshopovima.
• Rankovi ne bi bili rezervisani samo za ljude koje lično poznajem, već bi se dodeljivali onima koji pokazuju trud i doprinos organizaciji. Rank bi morao biti zaslužen.
• Promocije i bonusi bi bili redovni za aktivne članove bande.
• Posebna pažnja bi bila posvećena obuci novih igrača koji postanu članovi organizacije, bilo da ih uče lider ili članovi High Command-a.
• Tolerancija na toksičnost u organizaciji bi bila minimalna, s oštrim sankcijama za neprikladno ponašanje.
• Razmatrao bih mogućnost sklapanja saveza s drugom bandom radi poboljšanja RP-a u taocima situacijama, kao i unutar geta.
• Cilj bi bio da organizacija ne sukobljava direktno s drugim bandama, već da na RP način surađujemo kako bismo oslabili uticaj državnih organizacija.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom