Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena_valhalla
Suspect ID
9620
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
0:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DJIEE6ml94I&t=22s

Alexios Santos

Player
Player
NE znam zasto mi admin trazi dokaz od kada sam usao u igricu ne razumem ja sam ga nasao na pda dosao pozvao ga da se skloni sa pijaca ma da sam mogao i tamo da ga vezem al nisam hteo dovezao ga na praking i uhapsio sve je bilo lepo ali a njega prijavljujem jer me je gazio VDM + VREDJAO ME DA LI ADMIN TO CITA STA JA PISEM ja ne znam kako onda treba problem je u tome kada me gazi ne kako ga vezujem jer da je to problem on bi mene prijavio.
Ako ima pravednih admina on ce dobiti kaznu ako nema nista i to je to ne vredjam admine ali nisam klinac imam 30 godina i ne moze mene neko da manipulise kao daj snimak pre 20 min ma batali to evo sada sam naso kako sam ga uhapsio i gde posle toga mi je pukao net i on me gazio ja ga za to prijavljujem ko ima neki drugu prijavu nek posalje ali vec je proslo 24h tako da nista od druge prijave poslao sam kako lik me nalazi i ako ga druga osoba ubila znaci ne sme da dodje i on dolazi i gazi me ovo je sramota ako ne prodje kaznjeno realno. necu da se opterecujem sa klincima
jos se cuje na kipu kako mi on kaze pa pukla ti igrica i gde dolazi admin i prica sa nama a ovaj bezi dok prica admin ne postovanje admina koji lepo prica tu ...

Bella Majestic

Her depths pull you in before you notice
Player
Ja ne znam sto ti radimo evo tebe,puno puta sam bila jail i ja i on i uvek kad smo krivi cutimo si prodje jail i tjt

Kako da cutimo na nesto sto pokusavas da nama smestis,nije problem da on ide u jail 9620
uvopste to nije problem, ako je prekrsio pravilo za vredjanje on icice u zatvor,samo nisi jasan ti so ovo sve sto pokusavas

GIF koji izlazi kad komentarisem je kod mene u profil i bice da se sam gledas kako si mi prisao i pucao na mene bez ikakav razlog id 9620 nije bio kao sto se vidi tamo,znamo i ja i ti sta je bilo kako si prisao sta si uradio nakon to jel tako ?
Moze ono sta hoces da pises ja sam iz sprdnje prema tebi sam uradila taj gif jer si pokusao da mi smestis jail i povukao zalbu razlog jer kao smaramo te i to si povukao kad ti admin potrazio pov ...

Poenta je da prestanes da lazes odrasli si kao nama punoletan i krivis admina da su korumpirani i svasta pises ono zaista sve i svasta i vredjas i mene si uputio uvrede na prosli post pises i onda editovas
  1. Spominjes 6.7 - Kako ti znas da je on umro pa se vratio jer u snimke tvoje to nema? (to jer sam ja rekla u druga prijava kako je bilo jer si pokusao da meni smestis jail tako to znas a nemas videa nista nemas ti od to)
sramota zaista mesas zalbe vidis ti sto radis,i meni je drago da to admina svi vide
Instant Replay je snimio sve sto si ti hteo,ali nije snimila kad si me ubio bez da brojis 5 sekunde i nije ti snimila dok sam lezala mrtva sta si meni pricao jel tako da me bude sramota itd one reci znas si sam,zar nije tako?
Reko si nije ti snimila kao pc ti ovo ono nesto ,a sad tu si priznajes da ti je instant Replay a nisi si vratio replay za 7911.... eh zivote ono na svima je jasno sto citaju sta pokusavas,ja samo ne znam kako ti nije muka ono ,3 dana smaras se sa nama

Ja prestajem da tebi pisem ono ne vrijedi vise da ti se ukazuje da ne glupiras se i da ne pokusavas nekome smestiti
9620 ako je prekrsio pravilo icice u zatvor, ako nije nece ici

Alexios Santos

Player
Player
Ja ne znam sto ti radimo evo tebe,puno puta sam bila jail i ja i on i uvek kad smo krivi cutimo si prodje jail i tjt

Kako da cutimo na nesto sto pokusavas da nama smestis,nije problem da on ide u jail 9620
uvopste to nije problem, ako je prekrsio pravilo za vredjanje on icice u zatvor,samo nisi jasan ti so ovo sve sto pokusavas

GIF koji izlazi kad komentarisem je kod mene u profil i bice da se sam gledas kako si mi prisao i pucao na mene bez ikakav razlog id 9620 nije bio kao sto se vidi tamo,znamo i ja i ti sta je bilo kako si prisao sta si uradio nakon to jel tako ?
Moze ono sta hoces da pises ja sam iz sprdnje prema tebi sam uradila taj gif jer si pokusao da mi smestis jail i povukao zalbu razlog jer kao smaramo te i to si povukao kad ti admin potrazio pov ...

Poenta je da prestanes da lazes odrasli si kao nama punoletan i krivis admina da su korumpirani i svasta pises ono zaista sve i svasta i vredjas i mene si uputio uvrede na prosli post pises i onda editovas
  1. Spominjes 6.7 - Kako ti znas da je on umro pa se vratio jer u snimke tvoje to nema? (to jer sam ja rekla u druga prijava kako je bilo jer si pokusao da meni smestis jail tako to znas a nemas videa nista nemas ti od to)
sramota zaista mesas zalbe vidis ti sto radis,i meni je drago da to admina svi vide
Instant Replay je snimio sve sto si ti hteo,ali nije snimila kad si me ubio bez da brojis 5 sekunde i nije ti snimila dok sam lezala mrtva sta si meni pricao jel tako da me bude sramota itd one reci znas si sam,zar nije tako?
Reko si nije ti snimila kao pc ti ovo ono nesto ,a sad tu si priznajes da ti je instant Replay a nisi si vratio replay za 7911.... eh zivote ono na svima je jasno sto citaju sta pokusavas,ja samo ne znam kako ti nije muka ono ,3 dana smaras se sa nama

Ja prestajem da tebi pisem ono ne vrijedi vise da ti se ukazuje da ne glupiras se i da ne pokusavas nekome smestiti
9620 ako je prekrsio pravilo icice u zatvor, ako nije nece ici
pa ja prijavljujem za vredjanje i gazenje jel ti citas . Pa jeste 9620 prekrsio VDM i vredjao me ali ja ne krijem ubio te jesam ali ti nisi bitna tebe ne pominjem ovde nego 9620 nek nauci klinac da se ponasa mnogo su svi jaki online a uzivo placu
sta me smaras vise opet pises romane poslao sam klip gde me gazi vocek i nista mu ne radim mora da ide u zatvor a za admina koji mi trazi pov a ja mu vec sta trazi da posaljem kako palim gta 5 ma zajebi to na snimku se tacno vidi kako me lik gazi i vredja ajde sad cao ide u jail ako ima pravih admin a ne vasih drugova koji ce je odbiti ako ce admin da gubi funkciju admina zbog vas slobodno ja cu Muji da pisem pa cemo da vidimo onda

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
posto te nagovorili da mi trazis pov evo ti ceo pov ocekuj da ga kaznis meni je u trenutku pukao net i cim sam usao snimao sam tako da ne mozes da se vadis sad da ga branis ako neces da ga kaznis postoji prijava admina jer si mi dao ban bez razloga
PRVI KLIP
Drugi Klip
Treci Klip
pa mi pukao net
Cetrvrti klip https://www.youtube.com/watch?v=DJIEE6ml94I
peti klip gde dolazi ADMIN
Admine gledaj vreme dole sve je zabelezeno preko graficke snimam sve po pravilu

i sada poslednji klip admine ovaj je jedini potreban al ajde posto te ovaj ubedio da trazis sve evo ti sve i potrebno je samo 30 sek do 1 min klipa da se vidi situacija ali ocekajum da ga kaznis
ovo ti je i vise od pova ovu zalbu ne mozes da odbijes sve imam a to sto ste vi drugari to me ne zanima ako si admin radi kako admini rade a ne da banujes ljude kao mene bez razloga
JA bih zamolio admina da pogleda snimak gde me lik gazi i vredja ili da ne igramo jednostavno dzabe prijave ako neki ljudi mogu da gaze vredjau druge igrace bez razloga
cak sam i poslao snimak kako ga hapsim i kada mi puca net ali to je nebitno bitno je kako me gazi i kao niko to ne vidi

Last edited:

Bella Majestic

Player
Puko si ti nacisto pogledaj ono kao si uznemiren sta ti pises to je tuzno zaista
to sto te vredja ako krsi pravila icice u zatvor ako ne ne ,nista lose nije to da ide boze nije prvi put pa da se drami oko toga.

Svasta pises sto puta editovao si prijave dodavao mogla bi da pisem jos mnogo ja sam pravi psiholog za tebe samo neka ostavicu te dovolno sam ti pisala od prva prijava pre
Vredjas admina obvinujes ih za korupcija ovo pa ono , pisi i kod Mujo sta ce onda biti ako Mujo ti potrazi pov ili ti kaze isto sto i admina isto ?Gde ce zalis sledeci put kod Abraham ili kod neki drugi admin?

E glavo prazna

Alexios Santos

Player
Player
Puko si ti nacisto pogledaj ono kao si uznemiren sta ti pises to je tuzno zaista
to sto te vredja ako krsi pravila icice u zatvor ako ne ne ,nista lose nije to da ide boze nije prvi put pa da se drami oko toga.

Svasta pises sto puta editovao si prijave dodavao mogla bi da pisem jos mnogo ja sam pravi psiholog za tebe samo neka ostavicu te dovolno sam ti pisala od prva prijava pre
Vredjas admina obvinujes ih za korupcija ovo pa ono , pisi i kod Mujo sta ce onda biti ako Mujo ti potrazi pov ili ti kaze isto sto i admina isto ?Gde ce zalis sledeci put kod Abraham ili kod neki drugi admin?

E glavo prazna
ja sam za vas dvoje psihijatar vidis da vas dvoje ne mogu samnom ja sam pov poslao gde me lik gazi kakv jos pov treba ahahha ajde smesna si
nisam rekao da su korumpirani admini nego ste vi dugo tu i nasli ste drugove admine i bas mi trazi pov od ulaska u game a ja pslao sve nek ide u jail a ti nauci da igras pa nisam ti ja oni klinci sto ih sjebes sa velikim tekstom zajebi to ko mene ne prolazi imam pov poslao sami sad tisina
sto se admina tice ja ih ne vredjam nego ako je za jail nek bude jail a ne da mi trazi pov od kada sam usao u game bas sam gledao sve zalbe nikome to ne traze
ja sam poslao gde me lik gazi sta treba da udjem u igricu i da snimam sve
ali ja sam poslao sve tako da jail 9620 ako je po zasluzi a to sto saljes gif

Last edited:

Bella Majestic

Player
Sta si ti jedna prazna glava koja pokusala da smesti 7911 za lta,i jedna osoba koja sakriva sve kako je bilo i salje neke nebitne snimke tamo
i onda bezi povuce zalbu kad admin trazi ceo pov,i jos nesto ,i te kako si ih nazivao korumpirani sve i svasta,ti koliko god pravio edit pisao editovao menjao reci samo da znas da administratori imaju pristup da citaju i sve sto je edit. Tesko tebe na pameti prazna glavo,samo ti imas neki problem sa svima, samo ti si naj naj ono ,sve tebi neko lose ti radi,tuzno

Alexios Santos

Player
Player
Sta si ti jedna prazna glava koja pokusala da smesti 7911 za lta,i jedna osoba koja sakriva sve kako je bilo i salje neke nebitne snimke tamo
i onda bezi povuce zalbu kad admin trazi ceo pov,i jos nesto ,i te kako si ih nazivao korumpirani sve i svasta,ti koliko god pravio edit pisao editovao menjao reci samo da znas da administratori imaju pristup da citaju i sve sto je edit. Tesko tebe na pameti prazna glavo,samo ti imas neki problem sa svima, samo ti si naj naj ono ,sve tebi neko lose ti radi,tuzno
Vidim ja da ti nisi sav svoj ja sam okacio 9620 ne poksavaj da se mesas ovaj gift nema veze sa gazenjem ovo je tuzba a ne to tvoje gift nije validan ne vidi se ceo snimak a kod mene se vidi

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
Vidim ja da ti nisi sav svoj ja sam okacio 9620 ne poksavaj da se mesas ovaj gift nema veze sa gazenjem ovo je tuzba a ne to tvoje gift nije validan ne vidi se ceo snimak a kod mene se vidi
Pogledaj sta ti pises hahahah,stvarno si puko

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
neku drugu pricu mi prodajes sad vidim tu inbox,pa kao pustio bi me,pa ti iskreno po tvoji videa dosao si do mene i to na nacin da bi ti ja pomogao kao novi igrac u gradu,niti sam te vredjao ni psovao ,najnormalnije pomogao ti da ti objasnim i cak isao sa tobom do najjeftiniji parking koji si ti hteo jer ti taj neki tamo skup bio,i ti me uhvatas na NONRP nacin neki,uradis sve ovo i nakraju tu pises mi kao pustio bi te,pa de to ono tebe da ti bilo zao ono ti ne bi me ni uhvatio ili da mi pridjes ...zaboravljas da samo prije 3 dana si me ismejao kao dosao sam da ti pomognem a ja svakom novom igracu bih pomogao..

Alexios Santos

Player
Player
neku drugu pricu mi prodajes sad vidim tu inbox,pa kao pustio bi me,pa ti iskreno po tvoji videa dosao si do mene i to na nacin da bi ti ja pomogao kao novi igrac u gradu,niti sam te vredjao ni psovao ,najnormalnije pomogao ti da ti objasnim i cak isao sa tobom do najjeftiniji parking koji si ti hteo jer ti taj neki tamo skup bio,i ti me uhvatas na NONRP nacin neki,uradis sve ovo i nakraju tu pises mi kao pustio bi te,pa de to ono tebe da ti bilo zao ono ti ne bi me ni uhvatio ili da mi pridjes ...zaboravljas da samo prije 3 dana si me ismejao kao dosao sam da ti pomognem a ja svakom novom igracu bih pomogao..
brate budi iskren nije bilo nonrp al sam video da si mi pomogao ja sam krenuo da te vozim i pustio bih te da smo lepo pricali i posle tb sam isto tako uhvatio lika i pustio ga video si da sam te ponovo kod pumpe proveravao na pda

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nisu priloženi dokazi od početka i o cijeloj situaciji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom