Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena_valhalla
Suspect ID
34676
Date of violation
Jan 29, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fkEKKX2Faiw

THEbest

Player
Player
Vredja mi majku familiju sve i psuje me jer sam ga na uhapsio i lik pocinje da me vredja nenormalno vredja mi decu kaze jebm ti decu mrtvu imam jos kako me vredja ali ja to ne mogu da slusam stvarno ja sam zvuk iskljucio da ga ne cujem.
vredjanje

Last edited:

milan123

Player
Player
ne kontam on njemu isto vice da je debilcina mala i debil retardirani to je isto oc vredjanje i njega treba kazniti

THEbest

Player
Player
ne kontam on njemu isto vice da je debilcina mala i debil retardirani to je isto oc vredjanje i njega treba kazniti
a ti ga sad kao branis ne znam sta je tebi ali ovaj vredja cujes ti ovo ili ne ?

Last edited:

milan123

Player
Player
a ti ga sad kao branis ne znam sta je tebi ali ovaj vredja cujes ti ovo ili ne ?
Bolje povuci ovo dobicete i ti i on po 7 dana jos ga ti hapsis 10min pre oc eventa i vices da je defektas mali i jos radis pg cccccc

Last edited:

THEbest

Player
Player
Bolje povuci ovo dobicete i ti i on po 7 dana jos ga ti hapsis 10min pre oc eventa i vices da je defektas mali i jos radis pg cccccc
za ove reci syo on prica ma nema sanse on dobija ban zabranjeno je vredjanje na nacionalnoj osnovi i vredjanje majke familije mrtvih i zivih dal sam ja njemu vredjao mrtvo i zivo + mi vredjao decu samo uzivo trebaju rositelji da mu cupaju usi malo a ne da ga puste ovako a fznam da si ti on talo da nisu te vaspitali

milan123

Player
Player
za ove reci syo on prica ma nema sanse on dobija ban zabranjeno je vredjanje na nacionalnoj osnovi i vredjanje majke familije mrtvih i zivih dal sam ja njemu vredjao mrtvo i zivo + mi vredjao decu samo uzivo trebaju rositelji da mu cupaju usi malo a ne da ga puste ovako a fznam da si ti on talo da nisu te vaspitali
ne znas ti ceri moja nista ja ti lepo kazem ti se pravi majmun

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 34676 dobit će kaznu za G.P.3.2
  • ID 41759 dobit će kaznu za G.P.3.2
  • Rodbinu ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovnu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom