Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka I Lounaa Mikhailov

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53148
Players nickname
David Suzzoper
Administrators nickname
Lounaa Mikhailov
Date
Jan 29, 2024
Time
00:00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=--G-vhUcIRQ

tommyjerry

🟢Tommy Jerry je tu da vas usrećuje 🟢
Player
Idemo razjasnit situaciju: na mom objavljenom videu na 18-toj sekundi se vide ID-evi ljudi koji su bili u nazvat cemo "SAHP autu 1", a ti ID-evi glase: 37278 i 35303 , dok malo poslije u sljedecem frame-u se vide ID-evi u "SAHP autu 2" koji glase: 21380 i 9496 . Sada kada znamo koji ljudi su u kojem autu bili mogu vam vrlo lagano objasniti kako znam da je "SAHP auto 2" krsio pravilo PG.

●Između sekunde 19 i 21 možemo primjetiti da se "SAHP auto 2" zabija u "SAHP auto 1" pritom toga vidi se da "SAHP auto 1" brže stvara kontrolu nad vozilom i prije kreće u
jurnjavu k meni dok "SAHP autu 2" je potrebno više vremena.

tommyjerry

🟢Tommy Jerry je tu da vas usrećuje 🟢
Player
Idemo razjasnit situaciju: na mom objavljenom videu na 18-toj sekundi se vide ID-evi ljudi koji su bili u nazvat cemo "SAHP autu 1", a ti ID-evi glase: 37278 i 35303 , dok malo poslije u sljedecem frame-u se vide ID-evi u "SAHP autu 2" koji glase: 21380 i 9496 . Sada kada znamo koji ljudi su u kojem autu bili mogu vam vrlo lagano objasniti kako znam da je "SAHP auto 2" krsio pravilo PG.

●Između sekunde 19 i 21 možemo primjetiti da se "SAHP auto 2" zabija u "SAHP auto 1" pritom toga vidi se da "SAHP auto 1" brže stvara kontrolu nad vozilom i prije kreće u
jurnjavu k meni dok "SAHP autu 2" je potrebno više vremena.
NASTAVAK -
●Na 33.-oj sekundi možete primjetiti kako "SAHP auto 1" me dostiže ali odlučuje da ne želi voziti po brdima. Ali na sekundi 37 se vidi kako "SAHP auto 2" dolazi poslije njega (RAZLOG: sudario se u "SAHP auto 1" i zato dolazi kasni jer je "SAHP auto 1" postigao bolju kontrolu nad vozilom prije njega) i kreće da krši pravilo PG.
●S toga je zaključeno da je igrač s ID-em 9496 upravljao vozilom koje je kršilo pravilo PG... jednostavno:rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom