Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50291
Players nickname
Dragutin Berlusconii
Suspect ID
38374
Date of violation
Jan 29, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Gssqflc4WWE

ruta24

Well-known member
Leader of unofficial org
igrac 38374 rekao mi je 5 sekudni da napustim dvoriste ja sam krenuo da bezim i on je mene krenuo pucat nije ispostovao dogovor.
ja sam samo zastao da mu vidim id na kraju snimka
sve se vidi u pov

Robinjo Junior

Player
Player
igrac 38374 rekao mi je 5 sekudni da napustim dvoriste ja sam krenuo da bezim i on je mene krenuo pucat nije ispostovao dogovor.
ja sam samo zastao da mu vidim id na kraju snimka
sve se vidi u pov
druze tebi kad je izbrojano ti moras bjezat sto dalje ne vracat se da vidis ID jesi retardiran?

Robinjo Junior

Player
Player
on je prekrsio pravilo i nije ispostovao to vazi i za tebe ja cu da dobijem tu fejl rp ti ces gp.6.15 i to je to
Necemo dobit za 6.15 jer ti je izbrojano, da nisi stao nebi te ubili. I sta nije te malo strah da 2 lika sa sotkama u ruci i pancirima ti govore da se odmaknes a ti se vracas?

ruta24

Well-known member
Leader of unofficial org
ti nisi ni brojao nisi nista smao si se pojavio i pricao bezi i roknuo si me a ovaj tvoj drugi broji do 3 i puca pritom sam ja krenuo da izlazim

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID: 38374 dobit će kaznu za G.P 6.15 (Kad ste izvan GHETTO -a, morate izdati validan razlogi odbrojati 5s prenego nekog ustrelite.).
  • ID: 42628 dobit će kaznu za G.P 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate izdati zahtev i odbrojati 5s prenego nekog ustrelite.).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom