By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bajo moj nikad u zivotu nisam video desync preko zida?Evo vam pov moje strane, Vidi se na moj skreen plavo u bush i ja samo ga puknem dali preskocio zid pa se dsycno ili nesta ako treba duzi pov moze da postavim
Evo kod mene sve normalno postavi ti duzi pov da vidimo sta se sve desiloBajo moj nikad u zivotu nisam video desync preko zida?
postavi pov 15-20 sek ako si perskocio zid vidi se kod mene na 4-5 sek da si gore na zidBajo moj nikad u zivotu nisam video desync preko zida?
nek admini provere ako treba duzi pov postavicupostavi pov 15-20 sek ako si perskocio zid vidi se kod mene na 4-5 sek da si gore na zid
Pa ima citcinu mozda moze i da prolazi kroz zid ko kroz vodunek admini provere ako treba duzi pov postavicu
ne snimas sve slojeve ili si lud pa igras bez crosshair-a ili ne snimas sve slojeveEvo vam pov moje strane, Vidi se na moj skreen plavo u bush i ja samo ga puknem dali preskocio zid pa se dsycno ili nesta ako treba duzi pov moze da postavim
imam crosshair vidi se od sami reshadene snimas sve slojeve ili si lud pa igras bez crosshair-a ili ne snimas sve slojeve
Vidi se ako usporis video da na moj monitor je ispred menecist Bug Abuse ovo nije nikakav desync kroz zid ga je ubio lol
Nesto se desava sa zidovima na ovoj mapiBajo moj nikad u zivotu nisam video desync preko zida?
cudni neki zivodi iz sinxove perspektive kao da i ne postojeNesto se desava sa zidovima na ovoj mapi