Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
891
Players nickname
Matthew Exequiel
Suspect ID
9496
Date of violation
Jan 30, 2024
Time of violation
1 25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=x0LuIWbfgO4

Hipoteras

Player
Player
Nije to ceo POV, nek kaci ceo pov od 00:49 kad je zaustavljen i bezi, evo od mene dovoljna slika on nek kaci celi POV. i kako radi PG i ostalo

G7xdh6X.png

Aleksandar Obama

Player
Player
Ja zahtevam da ovo lice dostavi Duzi pov od početka cele situacije, gde je od nas bezao 2 puta, 0:49 bio zaustavljen radi prekoračenja brzine i voznja suprotnom trakom, 0:50 seda u auto i Bezi radi Pg i onda ide u grad i opet se Vraca, mi smo njegov auto prepoznali preko tablica, 0:53 nalazimo auto i tražimo vlasnika on ponovo Bezi radi zesci pg i opet se Vraca 0:56 kako bi 10min pre eventa spasio sebe od hapsenja. Sutra dostavljam pov od cele situacije. Hvala

Matthew-

tata
Player
Nije to ceo POV, nek kaci ceo pov od 00:49 kad je zaustavljen i bezi, evo od mene dovoljna slika on nek kaci celi POV. i kako radi PG i ostalo

G7xdh6X.png
u 00 40 sam bio na informalu tako da ti isto dodje, vi ste radili pg isto samnom vidis de su ti auta parkirana decko...

Aleksandar Obama

Player
Player
znaci nazalost nemam validan video snimak sto znaci da nemam sve slojeve snimljene, ali imam slike validne
0:50 vidjamo ga i moje kolege su zaustavile lice radi dovoljnog ic razloga

0:50 radi pg kako bi pobego i opet se vratio 13 minuta pre eventa

0:53 vraca se opet sa istim autom sa istim tablicama na ooc event ali je 13 pre ooc eventa pa opet bezi kako bi bilo 10min pre ooc eventa i tako je uradio, mi ga pronalazimo i on opet seda u auto i radi pg tako sto leti sa sportskim autom preko brda

0:56 dolazi opet isto obucen sa istim autom i istim autom dolazi nakon bega da bi mu bio 9min pre ooc eventa

0:56 njegovi iz fama dizu puske na mene pored mojih kolega bez ikakvog razloga

Postovana administracijo ja bih zeleo da ovi dokazi posluze da ovo lice koje je kacilo moga kolegu dostavi ceo pov od pocetka situacije jer nije fer da jedno lice nece da dobije demorgan a moj kolega da dobije radi pravilnog postupanja. Hvala zeleo bih da se sve ovo uvazi

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom