Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18812
Players nickname
Karbi_Junior
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Dec 3, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/S3iGx1j

Karbii Junior

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP servera,

Ovom prilikom želim da izrazim iskreno žaljenje i ispravim svoje postupke koje su dovele do mog bana sa servera. Shvaćam da sam prekršio pravila zajednice, i želim preuzeti odgovornost za svoje postupke.

Želim se izviniti za svako nelogično ili neprilično ponašanje koje je dovelo do mog bana. Razumem da održavanje reda i pridržavanje pravila doprinosi pozitivnom iskustvu svih igrača na serveru, i spreman sam uložiti napor da se pridržavam tih pravila ubuduće.

Shvatam ozbiljnost situacije i želim vam obećati da će moje ponašanje biti u skladu sa pravilima servera. Molim vas da razmotrite moj zahtev za unban i omogućite mi priliku da se vratim i doprinesem pozitivnom iskustvu na serveru.

Unapred hvala na razumevanju i trudu da razmotrite moj zahtev. Nadam se pozitivnom odgovoru.

S poštovanjem,
Karbi Junior

Karbii Junior

Player
Player
Dragi Admine Mujo, ja se duboko izvinjavam na tome sto vas gnjavim ali stvarno vas molim.
Volim Grand rp, to mi je najdraža igrica! Znam da sam veliku grešku napravio, jer nisam znao da se to moze desiti. I ako sam id 18812
napravio sam akaunt u 2021 ali nisam igrao jer nisam kuzio igricu. Vratio sam se 2022 njegdje 12 mesec. Kada sam doveo drugare u igricu krenuli smo hvatati igru i neka pravila posto nismo nikada igrali gta rp. Tada mi se krenula sviđati igrica, krenuo sam ulaziti u drzavne organizacije i tu mi se jos vise svidjela igrica! Ja se izvinjavam ako smetam, ali molim vas, molim vas unbanajte akaunt. Volim igricu i zelim je igrati ponovno. Ja se kunem celim svojim zivotom da vise nikada, nikada, ali nikada vise u svome zivotu deliti akaunt sa drugovima.

Prošlo je skoro dva meseca, fali mi banda iz granda..

Ja se duboko nadam da ćete me unbanat. Ako me unbanate, znajte da cu vam biti jako jako zahvalan.

Nadam se pozitivnom odgovoru.

Sa poštovanjem, Karbi Junior.🙏

Status
Not open for further replies.
Top Bottom