By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!omasio si pravilo, vrv si hteo p.d. 1.18.Zanima me kako su se popeli nama iza ledja direktno na krov dok smo mi dosli stepenicama sa druge strane.
Molim administratora da zatrazi POV od doticnih.
slomijanovicZanima me kako su se popeli nama iza ledja direktno na krov dok smo mi dosli stepenicama sa druge strane.
Posto imaš mogućnost da odbijes da ne udjes u zonu, odbijes da ne udjes, onda se lepo popnes uz stepenice pored tebe i izadjes iz kruga i opet udjes. Onda te opet pita da udjes u krug i prihvatis. Džabe kačiš kad je dozvoljeno, to je isto kao za neke sfere kada se igraju da promenis poziciju.Zanima me kako su se popeli nama iza ledja direktno na krov dok smo mi dosli stepenicama sa druge strane.
izbrisali smo vasZanima me kako su se popeli nama iza ledja direktno na krov dok smo mi dosli stepenicama sa druge strane.
Hvala na ispravciomasio si pravilo, vrv si hteo p.d. 1.18.
1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min
tom krovu je moguce pristupiti iz zone stepenicama tako da ne vidim poentu ove zalbe sve je po pravilima
Slazem se.. cekamo samo jos POV da vidimo na koji nacinizbrisali smo vas
??evo samo da kuci dodem iz skole i saljem cistilicu
Nego, kazi mi kako si dosao na taj krov pre nego sto si usao u zonu? To sam i pitao? Sto isece snimak? Postavi ceo POVevo
Unutar zone mozes doci do tog mesta, nema potrebe da dostavlja pov , sve se vidiNego, kazi mi kako si dosao na taj krov pre nego sto si usao u zonu? To sam i pitao? Sto isece snimak? Postavi ceo POV
Tu odakle ste vi usli u zonu ne postoje stepenice
kroz zonu sam prosao samo otkazes to da ne zelis uc u zonu i tjt ne znam sto ti nije jasno. sljed put se ne gubi i ne kaci gluposti jer je ovo jadno iskr i sramotnoNego, kazi mi kako si dosao na taj krov pre nego sto si usao u zonu? To sam i pitao? Sto isece snimak? Postavi ceo POV
Tu odakle ste vi usli u zonu ne postoje stepenice