Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38310
Players nickname
Almin _Shadows
Administrators nickname
Luka_Lucciano
Date
Jan 31, 2024
Time
00:00
Proofs
https://

Bake_King

Player
Player
Poštovani Mujo i Abrahame.

Prije svega bih vas zamolio da pročitate moju tekst do kraja te da razmislite o svemu....

Krajem januara, 2023 godine sam poceo igrati na grandRP i bio sam id 38310. Igrao sam nekih 5-6 mjeseci dok nisam dobio ban za G.P 1.1.....
Situacija ukratko:
Kada sam počeo igrati GrandRP nisam bio u mogućnosti da kupim svoj gta, pa sam posudio epic games nalog od mog druga. Problem je taj sto je moj drug vec ranije igrao na grandu i bio je id 12376.
Međutim drug mi nije rekao da je on ranije igrao grand. Nakon toga drug mi je uzeo gta nalog i opet sam ostao bez gta. Ja sam uzeo drugi gta nalog, javio deputy chief administratoru da sam promjenio gta nalog ali sam opet dobio ban.
Nakon sto sam okacio unban appeal, odgovoreno mi je da twink nije appelable. Id 38310 mi je "twink", ali ustvari nije. Ako pogledate logove, preko moje ip adrese je to prvi acc koji sam napravio i na kojem sam igrao.

Pristajem na money wipe i hvala na razumijevanju.

-Bake North-

Bake_King

Player
Player
Poštovani Mujo i Abrahame.

Prije svega bih vas zamolio da pročitate moju tekst do kraja te da razmislite o svemu....

Krajem januara, 2023 godine sam poceo igrati na grandRP i bio sam id 38310. Igrao sam nekih 5-6 mjeseci dok nisam dobio ban za G.P 1.1.....
Situacija ukratko:
Kada sam počeo igrati GrandRP nisam bio u mogućnosti da kupim svoj gta, pa sam posudio epic games nalog od mog druga. Problem je taj sto je moj drug vec ranije igrao na grandu i bio je id 12376.
Međutim drug mi nije rekao da je on ranije igrao grand. Nakon toga drug mi je uzeo gta nalog i opet sam ostao bez gta. Ja sam uzeo drugi gta nalog, javio deputy chief administratoru da sam promjenio gta nalog ali sam opet dobio ban.
Nakon sto sam okacio unban appeal, odgovoreno mi je da twink nije appelable. Id 38310 mi je "twink", ali ustvari nije. Ako pogledate logove, preko moje ip adrese je to prvi acc koji sam napravio i na kojem sam igrao.

Pristajem na money wipe i hvala na razumijevanju.

-Bake North-
Vjerovatno se pokazuje da je id 38310 moj twink zato sto sam ušao preko drugovog gta naloga na grandrp, pa je u tome greska, ali kao sto sam rekao 38310 je prvi acc koji sam ja licno napravio i igrao na njemu

Bake_King

Player
Player
2 puta si vec dobio odgovor da ne moze sto mislis kakav ce biti 3 put? Mujo ili Abrahame kaznite ovaj forum acc za spam
najjaci ste mi vi, citava los raspadas se sastala i pisu po forumu lol, a ti zenta, ti si onaj lik koji je hakovao stalu, da kacim i to?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom