Zelim da vidim pov od igraca pod id-om: 52814
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta kao moze da se hakuje u getu a van geta ne sme sta ne razumem?Ne mozes trazit POV iz Ghetta...
ja ne znam jel ti znas da si bio na pola helta i lik je te pogodio sta je tu cudno i plus je geto nemora da ima povZelim da vidim pov od igraca pod id-om: 52814
preporucujem ti da odes da radis neki poso a ne da se pucas kad to ne znasja ne znam jel ti znas da si bio na pola helta i lik je te pogodio sta je tu cudno i plus je geto nemora da ima pov
nisam bio na pola hp XDDDja ne znam jel ti znas da si bio na pola helta i lik je te pogodio sta je tu cudno i plus je geto nemora da ima pov
za razliku od tebe kidu mali ja radim pa u slobodno vreme dodjem i pucam se, prvo me pogodio dok sam bio skroz iza zida pa sam pojeo meso i nahilao se, posle toga me je ubio iz jednog metka, zar to nije cudno?preporucujem ti da odes da radis neki poso a ne da se pucas kad to ne znas
vrv ti se nije jos ucitala animacija mesaza razliku od tebe kidu mali ja radim pa u slobodno vreme dodjem i pucam se, prvo me pogodio dok sam bio skroz iza zida pa sam pojeo meso i nahilao se, posle toga me je ubio iz jednog metka, zar to nije cudno?