Jasno se vidi da 2+1=3 clana familije cosa nostre krse pravilo P.D. 1.2
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Neka nek nabijaju warnove samo Kad bi dostavio pov od pocetka videlo bi se sta je biloA di je cijeli pov? Jer koliko ja vidim ovo mi se sve cini na baitanje . Osoba koja "ne krši pravila" ne snima ništa nego je očito došla isprovocirat i rekla drugom da snima. Ukoliko dođe do kažnjava Brando bi trebao dobit kaznu jer je uzvratio paljbu.
P.S. Molio bih da se obrati chat u videu gdje Jovan Mecava pise "makni ga malo" što rezultira klasičnom provokacijom i baitanjem jer su momci ljubomorni i moraju da nabijaju warnove 51k IDevi.
Aha skontali ste da ne mozete dobiti niti jedan Informal dok smo mi tu pa morate ovakoDobio si celi pov. Ko si ti ovde da glumis divlji zapad. Uzivajte u 2 varnu na fem i lepo se igrajte sledeci put :*
Ne sekiraj se batice , Ako ćemo se tako igrat onda ćemo se igrat. Samo sljedeći put pazite šta pišete u FAM Chat jer je ovo previše providno srce moje maloDobio si celi pov. Ko si ti ovde da glumis divlji zapad. Uzivajte u 2 varnu na fem i lepo se igrajte sledeci put :*