Kao ste se vidi iz prilozenog,igrac konstantno krsi pravila. Ovo su sve zalbe na forumu,gde je on bio kaznjavan. Takodje zelim da admini provere sve njegove kazne koje je dobio a nisu preko foruma. Mislim da ovaj igrac ne zasluzuje da igra na ovom serveru,pored toga sto konstantno krsi pravila,stalno pokusava da nabija warn/disband drzavnim organizacijama bez ikakvog razloga. I samim tim upropastava ljudima volju da postanu lideri organizacija!
Rejected - P.D. 4.6. | NG
Approved - P.Z.Z 1.1 | 37369
Approved - G.P 3.1 | 37369
Rejected - P.D. 4.6. | NG
Approved - P.Z.Z 1.1 | 37369
Approved - G.P 3.1 | 37369
Approved - Pogresna Odluka | Jozza Shayk
Pozdrav, Admin Jozza Shayk je dao igracu samo mute za 180 minuta a igrac nam je skoro celu rodbinu opsovao (majku, babu, tetku), plus je uradio mg i cl tako da ja mislim da je ovo makar warn zbog CL-a a mozda i ban jer nam je uz cl i mg opsovao rodbinu. + vam saljem sliku gde je id 37369...
gta5grand.com
Approved - CL 37369
posto igrac nije dobio kaznu na prethodnoj zalbi zamolio bih da se kazni ovaj put za cl jer je i to prekrsio (pov ce se uploadati za nekih par minuta)
gta5grand.com
Approved - GP 6.2 | ID:37369
Sve se vidi u Pov (Ovo sto mi se radio zbago nije do mene..)
gta5grand.com
Approved - RDM + Loš GOV | 37369, 9165
ID 37369 na bar 3 pova koja imam ubija bez brojanja, konstantno smaraju sa dolascima, na kraju zovnu kao fib preko bubice i dodju i nas hapse, plus ID 9165 bez ikakvog razloga dolazi na duznosti u USSS odjelu ispred privatnog posjeda fam kuce i ne reaguje na pucanje nego govori da sam bio...
gta5grand.com
Last edited: