Dostavljam duzi pow di se vidi id igraca
hitan 70 i isprejan 30 ar-om i ne umire ocu vidit pow
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igrača ID 41555. Rok za dostavu je 16h
Bratu kradu kola on nista umesto da zajebe sferu...Dostavljam duzi pow di se vidi id igraca
Pokazi kako si se popeo tu da nisi malo i heli koristioDostavljam duzi pow di se vidi id igraca
Mora 100 poena da uzme nema zajebancije HAHAHAHABratu kradu kola on nista umesto da zajebe sferu...
Moze se pristupit pogledaj malo boljeevo ga Pov
i zelim da se igrac samo kazni za 1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min
HVALA UNAPRED...
lolMoze se pristupit pogledaj malo bolje
Brate moj ja tebe nisam hteo da kacim za 1.18 jer ono 100poena su nisu 800,a ti mene za ovu glupost kacis...Svako zna da Karakter treba primit 106dmg da bi ga ubio tkd ono, sledeci put se bar obrati na bubicu i resicemo to a ne ovako...Moze se pristupit pogledaj malo bolje
¸Kaci za 1.18 vidit ces da se moze popet goreBrate moj ja tebe nisam hteo da kacim za 1.18 jer ono 100poena su nisu 800,a ti mene za ovu glupost kacis...Svako zna da Karakter treba primit 106dmg da bi ga ubio tkd ono, sledeci put se bar obrati na bubicu i resicemo to a ne ovako...
Ima merdevine koje su u krugu¸Kaci za 1.18 vidit ces da se moze popet gore