Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD | Korumpirana Biografija I Urke Maus I 42673

Rejected
Status
Not open for further replies.

Blaze fox

Player
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
11
ORGANIZACIJA: LSPD

Ime: Urke Maus
Starost: 30
Pol: Muški
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Trevor Maus
Majka: Marina Maus
Visina:198cm
Težina: 146kg
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Lukav,Pametan,Pristojan.
Slabost: Slabi zivci

Urke Maus je rođen u malom gradu gde su se suočavali s teškoćama i ograničenim resursima. Odrastajući bez mnogo privilegija, Urke je bio svedok različitih izazova još od najranijih dana. Njegova porodica se borila da zadovolji osnovne potrebe, ostavljajući ga s ograničenim sredstvima za obrazovanje i razvoj. Međutim, uprkos teškoćama, Urke je razvio neustrašivu volju i odlučnost da prevaziđe svoje okolnosti. Njegov neumoran rad i posvećenost obrazovanju privukli su pažnju lokalnih mentora, koji su prepoznali njegov potencijal. Urke je istrajao u obrazovanju, pokazavši izuzetne sposobnosti u rešavanju problema, strategiji i liderstvu. Nakon završetka srednje škole, Urke se pridružio policijskoj akademiji s ciljem da služi zajednici i bori se protiv nepravde. Njegova izdržljivost, hrabrost i etički principi brzo su ga izdvojili među svojim vršnjacima. Ubrzo je postao deo Los Santos Police Department (LSPD), gde je pokazao izuzetnu sposobnost rešavanja složenih slučajeva i efikasnog upravljanja kriznim situacijama. Godine posvećenog rada i odanosti njegovoj dužnosti nisu prošle neprimećeno. Urke Maus je postao prepoznat kao vrhunski LSPD agent, ističući se u suzbijanju kriminala i zaštiti građana Los Santa. Njegova biografija postala je inspiracija mnogima koji veruju u moć volje i predanosti, čak i u najtežim okolnostima. Urke Maus je danas poznat kao simbol nade i uspeha, koji je svojim primerom pokazao da snaga karaktera može prevazići sve prepreke. Njegova priča služi kao podsećanje da je moguće izgraditi svetlu budućnost čak i iz najmračnijih trenutaka.

1.Urke može od privedenih lica da traži bilo koje oružje, municiju, pancire, drogu da mu predaju, kao i novac do 100.000$
2.Urke može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, pretražuje lice(sa bilo koje strane), otvara PDA, sakuplja stvari s poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pistolj.
3.Urke može pustiti osumljičenog, očistiti dosije i skinuti sa poternice.
4.Urke je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze ubiti, opljačkati i slomiti mu kamericu (me, do, try komande).
5.Urke može ići 2v1 zbog iskustva u vojsci i raznih vrsta obuka, kao treninga i veštine.
6.Urke može koristiti(posedovati) i prodaviti bilo koje legalno ili xxx oružje i predmet (Heavy Sniper,Machine gun...) na dužnosti i van nje.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,716
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom