Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21402
Players nickname
Ogisha Stojadinovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 4, 2024
Time of violation
17:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BWf9XsqL8wU&ab_channel=DankMemes

Ogisha150

Player
Player
Takodje bih hteo da dodam da mi je policija pred hapsenje stavila Wanted level 5 zvezdica pa su me onda uhapsili. Imam POV i od toga, ako bude trebalo, posto mi je iz nekog razloga sacuvan iz 2 dela

Eldar Sicario

Player
Player
Ja sam policajac u ovom snimku. Ja definitivno nisam ovo podmetnuo vec neko drugi. Nemam razloga da ti podmetnem ista, sta ja od toga mogu dobiti? Nama je cilj da imamo vise ljudi u SAHP-u. Na POV-u ti pise ID koji ti je dao drogu, moj ID je 55017 a tebi je dao 32462

Senticmilos45

Player
Player
Ja moram dodati da je mene ovaj igrac skemovao za 400.000 a takodje jos mnoge igrace za po 200,300k kao nudi jagulara za sitne pare hitno mu i trazi pare na ruke a posle ti proda drugo nesto. I malopre je od strane mene dobio zalbu i trajni ban 1.3

Eldar Sicario

Player
Player
Ja moram dodati da je mene ovaj igrac skemovao za 400.000 a takodje jos mnoge igrace za po 200,300k kao nudi jagulara za sitne pare hitno mu i trazi pare na ruke a posle ti proda drugo nesto. I malopre je od strane mene dobio zalbu i trajni ban 1.3
Molim vas samo napisite koji id, mislit ce ljudi da sam ja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom