Kao sto se na snimku vidi u gornjem levom uglu gde vreme odbrojava snimka je od pocetka situacije i snimanja. Decko je toliko brzo odbrojao od 5 do jedan da nisam uspeo ni da uhvatim... Mislim da se na povu jasno vidi situacija gde mi se broji nam mom posedu a drugi mi se obraca dok sam bez svesti... Pov nije editovan niti bilo sta slicno.... Pov je upaljen onog momenta kada sam se osetio ugrozenim, dosli su na moj posed samo kako bi me ubili i preneli mi neku poruku.... Molim da se razmotri ponovo ova snimka i da se poslusa jos jednom.... Na mome posedu nema panela niti bilo cega slicnog za sta bi mi brojali. ( 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti ) Ova dva igraca su dosla na moj posed i odma poceli da broje i da pucaju bez RP Razloga . Onog momenta kad su dosli poceli su odma da broje i tada sam i upalio snimanje. U koliko ova dva igraca imaju svoj pov situcije neka ga dostave...