Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7046
Players nickname
Sebastian Kiron
Suspect ID
12122,15680,6937
Date of violation
Mar 3, 2022
Time of violation
16:34
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TxDrjkQCJ6w&t=1s

Tom Henkins

Player
Player
Izvinite nalazili ste na mjestu gdje se odvijala pljacka bankomata,jedna osoba je pobjega vi ste ostali,i mi i kolege iz FIBA smo imali sumnju tew smo vas legitimisali sta tu nije jasno ?

sebastian Kiron

Player
Player
da ima tu 100 ljudi jel bi pucali po svima ?? kad sam doso ic da se zalim samo,cisto da skontate da nije uredu pucati tek tako,vas glavni opste nije bio ljubazan cak se moze reci i bezobrazan

Patrik Sins

👑 best in town
Player
da ima tu 100 ljudi jel bi pucali po svima ?? kad sam doso ic da se zalim samo,cisto da skontate da nije uredu pucati tek tako,vas glavni opste nije bio ljubazan cak se moze reci i bezobrazan
Gospodine trebate shvatiti da ste se nalazili na pogresnom mjestu u pogrenom vrjemenu, mislili smo da ste kolega od liceta koji je pljackao bankomat.

Tom Henkins

Player
Player
Neka ste vi bili na mjestu zlocina i bunite se ako vam je lakse napustio sam organizaciju sad cu vas posjetit kao obicni gradjanin pozzz

Tom Henkins

Player
Player
Pod broj 1 osoba u zelenom zentornu je pljackala Bankomat sto se i vidi sjeda i bjezi vi ste se nalazili tu osnovna sumnja na mjestu zlocina ste.
Broj 2.Kolega tvoj sa panamerom sjeo je u vozilo i poceo da se krece vozilom prije i nego smo dosli na lice mjesta jos jedan znak sumnje.
broj 3. Mg od vas dvojice discord pricate.
Broj 4. pucala te samo jedna osoba sto se i vidi na videu.
hvala puno i prijatno

Nikolaaaa

Player
Player
Kao Lider SAHP-A se izvinjavam zbog greske mojih kolega. I zbog ponasanja mojih kolega. Samo se desio nesporazum. Sto bi rekli bilo ste na pogresno u pogresno vreme. Eto toliko

Status
Not open for further replies.
Top Bottom