pucaju redom ljude,bez ikakvi predhodnih naredjenja.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam napravijo gresku, ali poslje toga sam ti se izvinio i normalno smo komunicirali sa njim. Ja se nadam da ce te shvatit. HvalaPregled zalbe u toku
Gospodine trebate shvatiti da ste se nalazili na pogresnom mjestu u pogrenom vrjemenu, mislili smo da ste kolega od liceta koji je pljackao bankomat.da ima tu 100 ljudi jel bi pucali po svima ?? kad sam doso ic da se zalim samo,cisto da skontate da nije uredu pucati tek tako,vas glavni opste nije bio ljubazan cak se moze reci i bezobrazan
Neka ste vi bili na mjestu zlocina i bunite se ako vam je lakse napustio sam organizaciju sad cu vas posjetit kao obicni gradjanin pozzzda ima tu 100 ljudi jel bi pucali po svima ?? kad sam doso ic da se zalim samo,cisto da skontate da nije uredu pucati tek tako,vas glavni opste nije bio ljubazan cak se moze reci i bezobrazan
ako je po pravilima servera rado vas ocekujem.....Neka ste vi bili na mjestu zlocina i bunite se ako vam je lakse napustio sam organizaciju sad cu vas posjetit kao obicni gradjanin pozzz
se vidimo.ako je po pravilima servera rado vas ocekujem.....
ovaj covek i ako je neko od nasih feilao ovaj je radio mg cjelo vreme tako da ako mi dobijemo warn onda i on treba biti jailan ili dobiti isto kao i miPregled zalbe u toku