Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Player
1. Vaše ime IRL : Aleksandar
2. Vaše godine : 23
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu : U zavisnoti od obaveza 4H+
5. Vaš Discord : ///#1793
6. Vaše ingame ime Aleksandar Vozdanacc
7. Vaš ID : 21341

Dodatne informacije
1. Lider za SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Smatram da je imati priliku za rad u SAHP jedna izuzetno velika cast,a za mene licno ima poseban znacaj jer sam bio jako dugo njen clan u raznim mandatima i jednostavno mi je stalo do to organizacije,takodje mi je bila prva organizacija kroz koju sam i naucio kako stvari funkcionisu i upoznao jako puno dobrih ljudi .

-Sa svojim ljudima sa kojima sam proveo puno vremena radeci raznorazne poslove od zaplene,patroli pa sve do raznoraznih akcija unutar ,kao i samo vodjenje SAHP pokusao bih da od njega napravim nesto posebno i podignem samo organizaciju na najvisi moguci nivo.

-Smatram da imam dosta iskustva za rad sa ljudima i da bi takodje kroz moj rad sa njima i njih podstakao da budu najbolja verzija sebe,jer SAHP moze biti na najvise nivou samo ako smo svi unutar njega trude da budu najbolji sto mogu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Smatram da drzavne organizacije moraju da rade zajedno na zajednickom iskorenjavanju kriminala jer samo ujedinjeni i slozni mozemo biti na usluzi gradjanima.Ovo smatram da je kljucno jer je u ranijim mandatima cesto dolazilo do nepotrebnih konflikata izmedju drzavnih organizacija zbog cega su kriminalne bande samo jacale i sirile svoj uticaj a na samom kraju gradjani ispastali
- Potrudio bih se da imamo sto vise aktivnih patroli kako bi se preventivno smanjila mogucnost za zapocinjanje kriminalneih radnji
- Uveo bih sto vise zaplena na samom terenu kako bi se povecala sama bezbednost gradjana koja je ugrozena prilikom njihovoh putovanja od tacke A do tacke B na kojem bi usled nepropisno parkiranih automobila po putevima mozda bili izlozeni brzim reakcijama usled nepredvidjenih situacija
- Instruktor bi kao sto samo ime kaze bio zaduzen za obucavanje kandidata koji bi se prijavili za rad u specijalnim jedinicama,gde bi se kroz simulacije raznoraznih situacija mogucnost za gresku u tako delikatnom sektoru svela na minimum.
-FSB jedinica bi po uzoru na rusku obavestajnu i istrazivacku sluzbu bila zaduzena da zajedno sa kolegama iz ostalih drzavnih organizacija udjte u trag bandama i kriminalcima.
-GROM jedinica bi po uzoru na poljske specijalne jedinice,a u saradnji sa kolegama iz FSB bila bi udarna pesnica LSPD zaduzena za precizan,jak i silovit udarac na kriminalce a sve u cilju povecavanja bezbednosti gradjana kao i brzog resavanja kriznih situacija poput talackih situacije,pljacki itd...
-------------------- Struktura rankova --------------------
1. Susspend 5
2. Suspenzija 4
3.Suspenzija 3
4. Suspenzija 2
5. Suspenzija 1
6. Seriff na obuci
7. Komunalac
8. Sheriff oficir 1
9. Sheriff oficir 2

10. Sheriff oficir 3
-------------------- Specijalne jedinice --------------------