Informacije-
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-10 sati
5. Vaš Diskord: luka2341
6. Vaše Ingame ime: Luka Verstappen
7. Vaš ID: 16929
Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Jako dugo sam bio u drzavnim organizacijama i trudio se da zaustavim stopu kriminala u nasem gradu.
2.2 Znam jako dobro pravila grada,znam sta zelim i necu dozvoliti da se u mom prisustvu RP unistava ili krsi.
2.3 Bio sam u svim drzavnim organizacijama u nekim i kao vrhovna komanda i znam kako voditi ljudstvo i kako postupiti sa istima.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Uveo bih uniforme i opremu za svaki rank u organzicaiji koje bi se ljudi trebali pridržavati. Verujem da je organiziranje same organizacije najbolja stvar za kvalitetan rad te dug opstanak organizacije. Puno pažnje bi zapravo obraćao na ovakve stvari, jer sam iz puno primera u legalnim organizacijama kojima sam bio, vidio da se ne poštuje uniforma i oprema koja je zadana za taj rank od strane lidera i high commandi.
3.2 Svaki član bi se tretirao isto, bio HC ili rank 1. Niti jedan član nebi bio pod "mojom zaštitom". Tko pogreši nešto, pogrešio je, dešava se svakome. Naravno bio bi blag prema novim igračima, i također bi rekao svojim HC rankovima da budu takođe blaži prema novim igračima, ali ne toliko da se novi igraci previse opustaju npr... (ako novi igrac pogresi nesto, bilo da je sitnica ili neka malo veca stvar, bio bi opomenut o tome, ali bi mu se ipak dalo doznanje da to nesto vise ne sme da uradi).
3.3 Svaki član organizacije bi vodio svoj patrol log. U njega bi zapisivao neke osnovne informacije kao što su kada je stigao na dužnost, kada se odjavio, što je uzeo, šta je vratio, na kojim događajima je bio, itd., itd. Imaću ljude koji će biti zaduženi da detaljno pregledavaju patrol logove i logove same organizacije, da bi se sprečila bilo kakva krađa iz organizacije.
Rankovi koji bi bili u SAHP-u:
30.- Državni Sheriff
29.-Zamjenik Državnog Sheriffa
28.-Asistent Državnog Sheriffa - Pomaže u radu zamjenicima te samom državnom Sheriffu.
27.-Supervizor - Nadzire rad Svih članova, te izabire članove Vrhovne komande.
----------------------------------
26.-Vodja odjela - Patrolnog i S.W.A.T.
25.-Zamjenik Supervizora
24.-Zamjenik Vodje odjela
23.-Sheiff Trener - Trenira Sheriffe na obuci te ih osposobljava za daljnji rad.
22. -Zamjenik Sheriff Trenera
21.-Pukovnik - Odgovara vođi patrolnog odjela
20.-Major - Odgovara vođi patrolnog odjela
19.-Samostalni Insektor
18.-Viši Inspektor
17.-Inspektor
16.-Inspektor na obuci
15.-S.W.A.T. Sniper Tim
14.-S.W.A.T. Terensko osoblje
13.-S.W.A.T. Air Support
12.-S.W.A.T
11.-Sheriff Kapetan III
10.-Sheriff Kapetan II
9.-Sheriff Kapetan I
8.-Sheriff Poručnik III
7.-Sheriff Poručnik II
6.-Sheriff Poručnik I
5.-Samostalni Sheriff
4.-Viši Sheriff
3.-Sheriff
2.-Sheriff na Obuci
1.-Suspenzija
3.5 Kodovi:
10-1: Poziv natrag u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju liniju na crti
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska
10-16: Povredeni civil
10-20: Lokacija
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrska
10-57 VIKTOR: Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT: Potera za osumljicenim koji bezi peske
10-99: Situacija resena, vratite se na ono što ste radili
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Pauziran RP, admin situacija
Kod 1 -> Situacija opasna po zivot. (Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svjetla i sirene))
Kod 2 -> Polu-hitni! (samo svjetla)
Kod 3 -> Hitna pomoć! (svjetla i sirene)
Hvala na citanju moje prijave!
Srecno ostalim kandidatima.
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-10 sati
5. Vaš Diskord: luka2341
6. Vaše Ingame ime: Luka Verstappen
7. Vaš ID: 16929
Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Jako dugo sam bio u drzavnim organizacijama i trudio se da zaustavim stopu kriminala u nasem gradu.
2.2 Znam jako dobro pravila grada,znam sta zelim i necu dozvoliti da se u mom prisustvu RP unistava ili krsi.
2.3 Bio sam u svim drzavnim organizacijama u nekim i kao vrhovna komanda i znam kako voditi ljudstvo i kako postupiti sa istima.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Uveo bih uniforme i opremu za svaki rank u organzicaiji koje bi se ljudi trebali pridržavati. Verujem da je organiziranje same organizacije najbolja stvar za kvalitetan rad te dug opstanak organizacije. Puno pažnje bi zapravo obraćao na ovakve stvari, jer sam iz puno primera u legalnim organizacijama kojima sam bio, vidio da se ne poštuje uniforma i oprema koja je zadana za taj rank od strane lidera i high commandi.
3.2 Svaki član bi se tretirao isto, bio HC ili rank 1. Niti jedan član nebi bio pod "mojom zaštitom". Tko pogreši nešto, pogrešio je, dešava se svakome. Naravno bio bi blag prema novim igračima, i također bi rekao svojim HC rankovima da budu takođe blaži prema novim igračima, ali ne toliko da se novi igraci previse opustaju npr... (ako novi igrac pogresi nesto, bilo da je sitnica ili neka malo veca stvar, bio bi opomenut o tome, ali bi mu se ipak dalo doznanje da to nesto vise ne sme da uradi).
3.3 Svaki član organizacije bi vodio svoj patrol log. U njega bi zapisivao neke osnovne informacije kao što su kada je stigao na dužnost, kada se odjavio, što je uzeo, šta je vratio, na kojim događajima je bio, itd., itd. Imaću ljude koji će biti zaduženi da detaljno pregledavaju patrol logove i logove same organizacije, da bi se sprečila bilo kakva krađa iz organizacije.
Rankovi koji bi bili u SAHP-u:
30.- Državni Sheriff
29.-Zamjenik Državnog Sheriffa
28.-Asistent Državnog Sheriffa - Pomaže u radu zamjenicima te samom državnom Sheriffu.
27.-Supervizor - Nadzire rad Svih članova, te izabire članove Vrhovne komande.
26.-Vodja odjela - Patrolnog i S.W.A.T.
25.-Zamjenik Supervizora
24.-Zamjenik Vodje odjela
23.-Sheiff Trener - Trenira Sheriffe na obuci te ih osposobljava za daljnji rad.
22. -Zamjenik Sheriff Trenera
21.-Pukovnik - Odgovara vođi patrolnog odjela
20.-Major - Odgovara vođi patrolnog odjela
19.-Samostalni Insektor
18.-Viši Inspektor
17.-Inspektor
16.-Inspektor na obuci
15.-S.W.A.T. Sniper Tim
14.-S.W.A.T. Terensko osoblje
13.-S.W.A.T. Air Support
12.-S.W.A.T
11.-Sheriff Kapetan III
10.-Sheriff Kapetan II
9.-Sheriff Kapetan I
8.-Sheriff Poručnik III
7.-Sheriff Poručnik II
6.-Sheriff Poručnik I
5.-Samostalni Sheriff
4.-Viši Sheriff
3.-Sheriff
2.-Sheriff na Obuci
1.-Suspenzija
3.5 Kodovi:
10-1: Poziv natrag u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju liniju na crti
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska
10-16: Povredeni civil
10-20: Lokacija
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrska
10-57 VIKTOR: Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT: Potera za osumljicenim koji bezi peske
10-99: Situacija resena, vratite se na ono što ste radili
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Pauziran RP, admin situacija
Kod 1 -> Situacija opasna po zivot. (Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svjetla i sirene))
Kod 2 -> Polu-hitni! (samo svjetla)
Kod 3 -> Hitna pomoć! (svjetla i sirene)
Hvala na citanju moje prijave!
Srecno ostalim kandidatima.