Informacije
1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu:2-4 h
5. Vaš Discord: .ognjen3103
6. Vaše ingame ime: Ognjenn Angell
7. Vaš ID: 51091
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Imam iskustva sa policijom,bio sam u SAHP imam i iskustva iz LSPD.Nikad nisam bio lider i nisam imo sansu za to zato bih voleo da mi neko i za to da sansu.Mislim da bi doveo organizaciju da bude disciplinovana
-Sa sahpom ima mnogo mogucnosti pogotovo sto zauzima gornji deo mape sto omogucave razne roleplay situacije i omogucava razne akcije
-Vec imam ljude koje bi zaposlio u organizaciji koji bi olaksali rad organizacije takodje su svi oni iskusni u svom poslu i na mestima HC-a
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Pre svega imali bi vece ljudstvo sto bi pomoglo u kontroli ovog regiona radi njegove velicine neophodno je imate veliki broj zaposlenih i veliki broj patrola
-Off road jedinica imali bi ljude koji bi patrolirali u predelima brda i planina jer je takvih mesta mnogo u reonu SAHP-a
-Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primeniti u rp neke primere nego same definicije
-Sa kadetima bi u pocetku isle HC radi boljeg ucenja posla sto bi im dosta pomoglo oko ucenja
-Uvek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima
-Bolji odnosi sa drugim organizacijama bi takodje dosta pomogli organizaciji
-Svaki vid svadje ili toxicnosti bice sankcionisan
Rankovi:
1. Suspend 24h
2. Suspend 12h
3.Sheriff na obuci
4. Sheriff porucnik
5. Sheriff kadet
6. Sheriff I
7. Sheriff II
8.Sheriff III
9. Zamenik vodje patrole
10.Vodja patrole
11.SWAT vazdusna podrska
12.SWAT ratni tim
13. SWAT takticki tim
14.Nizi inspektor
15 Inspektor
16.Visi inspektor
17.Instruktor na obuci
18.Instruktor obuke
19.Zamenik SWAT komandanta
20. Zamenik vodje inspektora
21.Narednik
22.Zamenik kapetana stanice
23.Kapetan stanice
24. Komandant SWAT
25.Vodja Inspektora
26. Major
27.Pukovnik
28. Pomocnik drzavnog sheriffa
29.Zamenik drzavnog sheriffa
30. Drzavni sheriff
1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu:2-4 h
5. Vaš Discord: .ognjen3103
6. Vaše ingame ime: Ognjenn Angell
7. Vaš ID: 51091
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Imam iskustva sa policijom,bio sam u SAHP imam i iskustva iz LSPD.Nikad nisam bio lider i nisam imo sansu za to zato bih voleo da mi neko i za to da sansu.Mislim da bi doveo organizaciju da bude disciplinovana
-Sa sahpom ima mnogo mogucnosti pogotovo sto zauzima gornji deo mape sto omogucave razne roleplay situacije i omogucava razne akcije
-Vec imam ljude koje bi zaposlio u organizaciji koji bi olaksali rad organizacije takodje su svi oni iskusni u svom poslu i na mestima HC-a
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Pre svega imali bi vece ljudstvo sto bi pomoglo u kontroli ovog regiona radi njegove velicine neophodno je imate veliki broj zaposlenih i veliki broj patrola
-Off road jedinica imali bi ljude koji bi patrolirali u predelima brda i planina jer je takvih mesta mnogo u reonu SAHP-a
-Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primeniti u rp neke primere nego same definicije
-Sa kadetima bi u pocetku isle HC radi boljeg ucenja posla sto bi im dosta pomoglo oko ucenja
-Uvek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima
-Bolji odnosi sa drugim organizacijama bi takodje dosta pomogli organizaciji
-Svaki vid svadje ili toxicnosti bice sankcionisan
Rankovi:
1. Suspend 24h
2. Suspend 12h
3.Sheriff na obuci
4. Sheriff porucnik
5. Sheriff kadet
6. Sheriff I
7. Sheriff II
8.Sheriff III
9. Zamenik vodje patrole