Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader Aplikacija SAHP | Mick Thomson I 45892

Status
Not open for further replies.

Mick Thomson

Darkthrone
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
164
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine:
18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 8-10h
5. Vaš Discord: lukaxd5654
6. Vaše ingame ime: Mick Thomson
7. Vaš ID:
45892

Dodatne informacije:

1. Lider za:
SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?


2.1 Dosta vremena provedeno u liderstvu mi je pomoglo da odlučim da se prijavim baš za ovu organizaciju sa obzirom na to da imam liderski i pobednički duh. Ljudi me slušaju u svakoj organizaciji te imam autoritet nad njima. Naravno na pozitivan i prijateljski način i mislim da bi i ova organizacija trebala da bude takva. Sloga medju ljudima je ključ u pravljenju bilo kakve zajednice ljudi.

2.2 Mislim da sam više nego dovoljno iskusan u državnim organizacijama sa obzirom da u njima samo i igram na serveru. NG, LSPD, FIB, SAHP, GOV. Te imam veoma veliko iskustvo u svakom domenu organizacija. Spreman sam biti kompetentan na bilo kojoj poziciji na kojoj bih se našao. Svakog dana imamo neki novi izazov i bitku koju moramo da savladamo i mislim da je samo nebo granica. Tako i za ovu organizaciju gde će se postizati nove visine.

2.3 Veliki fokus će takođe biti upret novim igračima koji će biti obučavani da postanu članovi San Andreas highway patrole gde će naučiti sva roleplay pravila i doprineti kvalitetu projekta. Sa ljudima koji više znaju RP će biti bolji.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.


3.1 Ova stavka mi je najbitnija sa obzirom da ću dovesti na server nešto novo što su dogadjaji u gradu koje ćemo praviti sa drugim organizacijama ne samo iz državnih već i iz CRIME time što ću koristiti sekciju na forumu koja se zove GLOBALNI EVENTI gde se može napraviti neki dogadjaj a da nije dosadni box match već na primer akcija suzbijanja droge na ostrvu cayo perico (cayo perico drug raid) gde bi napravili rp sa drugim LEO i CRIME organizacijama. To moze biti i spašavanje osobe od važnosti (VIP rescue) i sama kreativnost može biti granica. Ovaj tab se dugo koristi na drugim serverima projekta GRAND ali ne i na ovom što mislim da je veliki propust.

3.2 Kao i na svakom autoputu na svetu u svakom trenutku će biti postavljeni radari koji će meriti brzinu svih automobila koji voze njim. Time ćemo smanjiti bahatu vožnju i potencijalne nesrećne slučajeve. (Sletanje niz brdo ili vodu) svako prekoračenje će biti novčano kažnjeno.

3.3 U mojoj organizaciji će biti napravljen inspektor tim koji će se baviti proučavanjem kriminala i skupljanjem dokaza za njih. Ova stavka će u mom SAHP-u biti veoma važna pre svega time što će donje prostorije za ispitivanje uvek biti pune, a takođe možemo doprineti kolegama iz FIB-a.

3.4 Svake nedelje bih održavao sastanke sa celom stanicom o tome šta njima smeta, šta bi da promene, na koji način i u kojoj meri kako bih svima koji rade u SAHP-u pružio adekvatan radni prostor.

Hvala na pročitanoj prijavi i takođe srećno ostalim kandidatima!!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom