By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!id 40224 i 28763 u krugu smirela kidSve se vidi na pov.
A tako cemo znaci,spremite vazelinSve se vidi na pov.
i id29915 je medeni malo bolje pogledaj uspori ako ti je salb vidid 40224 i 28763 u krugu smirela kid
mozda sam corav ali u frejmu kad krece event su dva u krugu id 29915 ulazi u krug smekerski nakon sto krene eventi id29915 je medeni malo bolje pogledaj uspori ako ti je salb vid
29915 je usao posle starta tkd nemas 3 id-aSve se vidi na pov.
Approved - p.d.1.3 | Everybodykillaz isto ko u ovoj zalbi nemas 3 id-aSve se vidi na pov.
PovlacimSve se vidi na pov.
Ce se udaljimo sledeci put,hvala lepo sportski pozdravPovlacim
Ma dobri ste vi ljudiCe se udaljimo sledeci put,hvala lepo sportski pozdrav
glupane maliPovlacim
Hvala brate,sad znam da iduci put ne povlacimglupane mali
ostavi zalbu dva lika ce dobiti jail ne lozi se da si opasan nego slusaj kad ti narede nesto da ne dobijes kickHvala brate,sad znam da iduci put ne povlacim
Mislis cu dobijem kick brate ja ne znam ko si ti nisam te video ni 1 kill da pravis na eventima mozda gresim ne znam al nemoj da mi smrdis tu jer moze vam se lagano opet desit isto a ja cu se potrudit da se vide min 5 idaostavi zalbu dva lika ce dobiti jail ne lozi se da si opasan nego slusaj kad ti narede nesto da ne dobijes kick
ne vidis me jer nemas oci kao ni ovdje sto nisi imaoMislis cu dobijem kick brate ja ne znam ko si ti nisam te video ni 1 kill da pravis na eventima mozda gresim ne znam al nemoj da mi smrdis tu jer moze vam se lagano opet desit isto a ja cu se potrudit da se vide min 5 ida
ko si ako nije tajna?ne vidis me jer nemas oci kao ni ovdje sto nisi imao
ako vidis i procitas ocima vidjeces ko sam po ovoj zalbiko si ako nije tajna?
vidim ko si ali nisam te ing video nikadako vidis i procitas ocima vidjeces ko sam po ovoj zalbi
to govori neke stvari o obojicividim ko si ali nisam te ing video nikad