Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55155
Players nickname
Ying Ling
Suspect ID
9957
Date of violation
Feb 5, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://streamable.com/ta0yu3

Jale Vice

Well-known member
Leader of unofficial org
Lik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
sunjo shakur 9615
jale vice 26342
anel raggazi 32522
Pa vrate evo za pocetak, e znam koji ti je ovo acc vec i onaj kome treba pc check si ti, ali to nece nista pomoc zato sta ces nabavit 57. acc. U gambu nisam zato da bi skido cheatove poput tebe vec neke lepe reduxe i ostalo. Nikad nisam skinuo niti jedan ilegalan file na svoj pc ni ne planiram. Ima puno ljudi koji su u takvim serverima ali ne uzimaju ilegalne filove vec legalne zato sto tamo ima puno vise stvari neho na npr. Krusty modsu. Koristis vpn a ko zna i kakve sve cheatove, radis nove acceve i pokusavas namjestiti ostalim neduznim igracima ban.

Last edited:

PmNoman

Player
Player
Pa vrate evo za pocetak, e znam koji ti je ovo acc vec i onaj kome treba pc check si ti, ali to nece nista pomoc zato sta ces nabavit 57. acc. Nisam u gambu a nikad necu ni biti. Ima puno ljudi koji su u takvim serverima ali ne uzimaju ilegalne filove vec legalne zato sto tamo ima puno vise stvari neho na npr. Krusty modsu. Koristis vpn a ko zna i kakve sve cheatove, radis nove acceve i pokusavas namjestiti ostalim neduznim igracima ban.
Vidi se na snimku sve

Jale Vice

Well-known member
Leader of unofficial org
to sto ti vise ne mozes igrat na ovom serveru ne znaci da nece i drugi, da si imo mozga drzo bi se pravila i jos bi lepo igro na serveru. ako te zbog toga sto si banan uhvatila depresija idi se brate leci i sve ce bit uredu

Luka Joe

Marcello FamQ in heart
Player
twin
kolko je tebi dosadno u zivotu da ti udjes na 30 ilegalnih discord servera i po ceo dan gledas po grand discordu ko je na tim serverima da ga reportas... tuzno.
ode ja zz

DukishaSavic

Player
Player
Sva 3 cituju na Grandu duze vreme. Svaka cast ko stoji iza ovog naloga govna citerska odose

Status
Not open for further replies.
Top Bottom