Lik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
jale vice 26342
anel raggazi 32522
alon fanboy 9957
jale vice 26342
anel raggazi 32522
alon fanboy 9957
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobices i ti 4.1Lik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
sunjo shakur 9615
jale vice 26342
anel raggazi 32522
To mu je 50 Teink kuzis i ne spava mirno dok ne bana sve… Molim admine da banuju njega i svaki njegov acc na grandu ukljucujuci i ovaj s kojeg reporta HvalaDobices i ti 4.1
vidi se da te je cale dojioLik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
sunjo shakur 9615
jale vice 26342
anel raggazi 32522
Pa vrate evo za pocetak, e znam koji ti je ovo acc vec i onaj kome treba pc check si ti, ali to nece nista pomoc zato sta ces nabavit 57. acc. U gambu nisam zato da bi skido cheatove poput tebe vec neke lepe reduxe i ostalo. Nikad nisam skinuo niti jedan ilegalan file na svoj pc ni ne planiram. Ima puno ljudi koji su u takvim serverima ali ne uzimaju ilegalne filove vec legalne zato sto tamo ima puno vise stvari neho na npr. Krusty modsu. Koristis vpn a ko zna i kakve sve cheatove, radis nove acceve i pokusavas namjestiti ostalim neduznim igracima ban.Lik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
sunjo shakur 9615
jale vice 26342
anel raggazi 32522
Vidi se na snimku svePa vrate evo za pocetak, e znam koji ti je ovo acc vec i onaj kome treba pc check si ti, ali to nece nista pomoc zato sta ces nabavit 57. acc. Nisam u gambu a nikad necu ni biti. Ima puno ljudi koji su u takvim serverima ali ne uzimaju ilegalne filove vec legalne zato sto tamo ima puno vise stvari neho na npr. Krusty modsu. Koristis vpn a ko zna i kakve sve cheatove, radis nove acceve i pokusavas namjestiti ostalim neduznim igracima ban.
HAHAHAHAAHAAHAHAH DECKO PRIJAVLJUJES DRUGE JER SI TI BANOVAN XDDDDD koji npcLik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
jale vice 26342
anel raggazi 32522
alon fanboy 9957
ode ja zzkolko je tebi dosadno u zivotu da ti udjes na 30 ilegalnih discord servera i po ceo dan gledas po grand discordu ko je na tim serverima da ga reportas... tuzno.
?vidi se da ti je zivot ocajan + sto si tako arogantan i zlonamjeran je nevjerovatno
POZDRAV OD TOMMYA JERRYA
nije tebi govorio, reko je ovom philipu DeNpcu
to sto redovno padas u getu ne znaci da imam cheat prijatelju moj dragiSva 3 cituju na Grandu duze vreme. Svaka cast ko stoji iza ovog naloga govna citerska odose
po tome ce pola servera dobit banLik je na gambo discordu i bolomodz molim vas kaznite ga
jale vice 26342
anel raggazi 32522
alon fanboy 9957