Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Redington
Administrators nickname
Alen Sikter
Date
Feb 5, 2024
Time
15:02
Proofs
https://streamable.com/filsri

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Joined
Jul 26, 2022
Messages
421
Poštovanje Mujo i Abrahame.

Ovim putem pravim žalbu za moguću korupciju Alena Siktera, jer me je sinoć optužio za bug abuse servera i neke druge stvari, a više o tome u nastavku.

Vozilo mog biznisa (Bugatti Bolid - Sharing4) parkirano je kod pijace na mjestu koje je bilo prazno kada sam postavljao auto prije par dana, tačna lokacija vozila: Snimka-zaslona-2024-02-05-202644 hosted at ImgBB

Naknadno je vlasnik Sharinga br. 3 (inače Alenov jako dobar prijatelj sa kojim je bio u fam. prije nego što je postavio admin) tu postavio vozilo (jer tog vozila nije bilo tu kada sam ja postavljao aute) i samim tim sa svakim mojim ili njegovim respawnom vozila krši se pravilo UB (nerealistično ponašanje), a u videu koji možete pogledati ovdje Moguća korupcija | Alen Sikter možete jasno čuti da Alen Sikter mene lično optužuje za bug abuse i govori kako je to "od početka" mjesto vlasnika sharinga br. 3 i da ja trebam da sklonim svoje auto sa tog mjesta jer "bagujem cijeli server i zbog mene sve laguje i baguje".

1. Auti nestaju nakon 14 dana, ničije mjesto nije trajno, niti na nekom mjestu piše "ovog mjesta je vlasnik taj i taj", s obzirom da je u pitanju javna površina, niko ne može da je 'svojata' sebi.

2. Žalba na forumu za potencijalni "bug abuse" sa moje strane ne postoji (za koji sam optužen u videu), a ono što čujem od Alenovih riječi je da su se njemu neki "dokazi" privatno poslani, pa me zanima kako je to moguće kad ni vi Mujo/Abrahame ne prihvate prijave u DM, nego napišete da se postavi na forum i da će tamo biti pregledano?

3. Alen Sikter senior admin, ne zna razliku između UB i bug abuse što se također može vidjeti u videu, pa me zanima kako je moguće da je senior admin sa takvim "znanjem", a da ne spominjem činjenicu da je puno puta padao na prijavama/testovima za admine?

4. Alen Sikter je bio u fam. sa osobom koju brani u ovom videu (sa vlasnikom sharinga br. 3 koji stalno baguje druge sharinge indirektno) i u jako dobrom su odnosu.

Da ne spominjem činjenicu da mi se za godinu i po igranja nije desilo da neki admin dođe da rješava problem nekog svog "prijatelja" i to van foruma.

Prije nego što odbijete žalbu sa "nedovoljno dokaza" ili sa "nema korupcije", zamolio bih vas da ispitate izvor informacija i "znanje" gospodina Alena Siktera, jer bi bar senior admin trebao da zna pravila i razliku između UB i bug abuse, a ne da mu to govori manji admin rank od njega.

Ako je ovo UB, onda je UB parkiranje vozila ispred rampe u glavnoj bolnici, primjer na slici: Snimka-zaslona-2024-02-05-203420 hosted at ImgBB

Kako znam, za ovo se na EN3 kažnjava za UB i ni jedno sharing vozilo nije tu parkirano upravo zbog tog pravila. Ima tu još par lokacija i auta što ću naknadno postaviti ako bude potrebe i ako se već ovakve stvari rješavaju ovom prilikom, onda trebaju sve da se riješe odjednom.

A što se tiče "IT znanja" tj. znanja oko računara, softvera, igrica i sl. dovoljno govori činjenica da sam ja lično (prije godinu dana i više, mogu poslati sliku u DM) Alenu Sikteru pomogao da aktivira Gta V key na rockstaru da bi mogao da igra na našem serveru kako treba, ali eto ispada da on sve zna, pogotovo kad UB pretvara u Bug abuse.

Također smatram da dotični admin ima nešto protiv mene već duže vrijeme, a i protiv mnogih drugih ljudi, jer ima najveću stopu žalbi za korupciju na forumu od svih admina.

Na povu se čuje da će Alen prenijeti Muji kakva je situacija, pa me zanima da li je uopšte došlo do toga? Mujo je prošle godine riješio sličan problem, kada su rente bile parkirane ispred SAHP-a, onda smo svi bili primorani da ih sklonimo jer je on tako odlučio i samo Mujo i Abraham mogu riješiti ovakav "problem".

Unaprijed hvala i oprostite na dužem tekstu, ova situacija je neobična i nije onakva sa kakvom se susrećemo svaki dan.

Svako dobro vam želim.

Ugodan ostatak dana.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
7,949
Dat cu vam jos jednu sansu da se dogovorite obostrano da postavite po pola rente na toj lokaciji ako bas toliko zelite da se svadjate oko tog jednog mjesta, sto se tice admina on ce biti kaznjen za davanje laznih informacija sa prilozenog video snimka. Ako se ne dogovorite napravite zalbu na igraca, kazna za ovo sto radite je 7d ban obojici
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom