Zelio bih da prijavim ovu osobu za BanEvading, namerno je dolazio i vrijedjao svakog, da nebi dobio BA. Stime je prekrsio pravilo BanEvading.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde brate BA za to se dobija 7 dana kao i za psovanje kevi a Luka luciano i ti koje drugarstvo imate videcemo na zalbiZelio bih da prijavim ovu osobu za BanEvading, namerno je dolazio i vrijedjao svakog, da nebi dobio BA. Stime je prekrsio pravilo BanEvading.
izvini čiča neces da kupis stvari u igriciod juce si se kackao samnom zbog denze te nisam dirao od sada pa nadalje reci denzi da samnom ima posla smradine jedne psujete nas vredjte idete za nama da nas isprovocirate necemo da kupujemo stvari od vas zasto bi mi kupovali od vas niste vredni vi ste klosari za nas ljubomorne duse ste i ti i denza
Deda lui kralj telecih glavadeza teje sve ovo napalijo a neznam zasto kad denza je imao samo dobro od nas juce sam ja video kad si trcao zamnom na pijaci i provocirao me ti licno od sad pa na dalje kad se budes vratijo bices jos veci klosar zapamti jer ti i jesi u igri klosar nemas leba u crevu toliko od luja kralja pijace
Cekaj me malo, sad ce mi neki sponzor dati pare molim te nemoj prodat, docicu i kupit cu, nemam trenutno pare xDa ti miljana smejes se svemu ovome hoce da ti luj proda ranac hahaha al izgled ranca je kurcina ahahahah
Na rimi si dobar kad te puknem kitom bices modarcica ako ti ga bude gurno oci ce da ti ispadnu klosarcino jedna nemas za leba hahahahahah kupicu te kako stojih ljubomorna duso a ljubomorne duse mogu samo da miga popuse