Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande | Mare Ashford

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare Ashford

Leader
Leader
Joined
Mar 6, 2022
Messages
74
1.Vaše ime IRL: Marko
2.Vaše godine: 17
3.Vremenska zona: GMT +1
4.Prosjek online po danu: 5-8h
5.Vaš Discord: mare123.
6.Vaše ime u igri: Mare Ashford
7.Vaš ID: 14380

Dodatne informacije

1 Lider za: Marabunta Grande

2.Želim da budem lider ove organizacije jer bih hteo da se oprobam u vođenju organizacije Bio sam u dosta kriminalnih organizacija gde sam i sam bio zamenik ili Hc, tako da znam kako stvari funckionisu i upucen sam u pravila. Imam želju držati organizaciju 2 puna mandata u kojima želim imati najbolju organizaciju na serveru,bez kazni na samu organizaciju
Smatram da moje predhodno iskustvo koje posedujem moze pomoci da se RP bande podigne na veci nivo i da ucinimo da svima i sve bude zabavnije. Takodje bih pravio akcije kao sto su (talacke) sa ostalim bandama, tako da se sto bolje suprostavimo state organizacijama. Akcije bi bile obavezne i svakodnevne tako da bi bili vrlo aktivna organizacija. Svaki clan bande bi imao svoj zadatak i tako bi se pazilo na hijerarhiju unutar same organizacije. Toksicnost, vredjanje i nepostovanje mene i ostalih clanova bande ne bih dozvolio i odmah bi sankcionisao to.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. -Aktivirao bi maksimalno organizaciju što se tiče akcija, robanja, grafita takodje i ostalog. -Ja i moji zamenici bi vodili akcije tako da pazimo na pravila i da ista ne krsimo. -Svali član organizacije imat će osigurano oružje i municiju kako im nebi nikad ništa falilo. U samom dogovoru sa curatorom, nasao bih nova i bolja mesta za talacke. Licno ću biti tu i pokazati svima koji ne razumiju nešto kako bi im bilo lakše. Svaki clan bi bio ispitan pravila grada pre samog ulaska u organizaciju Vrlo bitno je da postoji dobra saradnja sa ostalim bandama. Svaki trud člana bi se ispratio I nagradio, a brzobrazluk I nepostovanje strogo kažnjavao.
HVALA NA CITANJU MOJE PRIJAVE I SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom