By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HHAAHAHAHAHAHAHAH SRECO MOJA LEPA PA MOZE DA TI RADI STA HOCE U ZUTOM KRUGU,NACUITE PRVO PRAVILA PA DOLAZITE NA EVENTE FARMERI OBICNISinoc na eventu hotel nakon ubijanja lik me utisan dize ID 52354,ali posto im nije bilo dovoljno jednom da me ubiju iz zabave drugi lik me ubija ponovo i to NOZEM ID 36532,smatram da nije fer i da treba da bude kaznjeno!
Banovan ti djole ne briniKacis djoleta treba te streljati
alo kupusar nemoj nas poljoprivrednike da dirasHHAAHAHAHAHAHAHAH SRECO MOJA LEPA PA MOZE DA TI RADI STA HOCE U ZUTOM KRUGU,NACUITE PRVO PRAVILA PA DOLAZITE NA EVENTE FARMERI OBICNI
Cuti vidis da ne znaju da smo i mi poljoprivrednici al imamo ruke baremalo kupusar nemoj nas poljoprivrednike da diras
Izvini srce moje malooooDzaba ti ruke kad nemas dusu!
smatram da treba da se obesis kao prvo lik sme da te dize ooc je event kao drugo pa sta ako te ubio drugi putSinoc na eventu hotel nakon ubijanja lik me utisan dize ID 52354,ali posto im nije bilo dovoljno jednom da me ubiju iz zabave drugi lik me ubija ponovo i to NOZEM ID 36532,smatram da nije fer i da treba da bude kaznjeno!