Postovani Mujo i Abrahame,
Banovan sam za G.P 1.4, to se desilo na pocetku mog igranja na serveru, nisam bio upucen sta se sme a sta ne sme. Objasnicu situaciju i nadam se da cete razumeti.
Molim vas da mi ovaj put oprostite i date unban jer se nista slicno nece ponoviti!
Pristajem na money wipe!
Banovan sam za G.P 1.4, to se desilo na pocetku mog igranja na serveru, nisam bio upucen sta se sme a sta ne sme. Objasnicu situaciju i nadam se da cete razumeti.
Evo kako je sve krenulo, kada je Gta V bio Free na Epic games-u moj brat i drugar su uzeli a ja nisam. Tada nisam ni znao sta je Grand RP projekat i igrao sam Gta Online gde sam koristio cheat engine kako bi setovao pare i dobio sam perma ban u Gta online. Video sam Mudjin video na Youtube da Grand otvara balkanski server, pa sam par nedelja od otvaranja na laptopu samo napravio nalog (7722) i nisam igrao odredjeno vreme. Kad sam skinuo laucher i usao na server zbog bana kojeg sam imao u gta online cursor miša nisam mogao da pomerim sa centra ekrana (nisam mogao da popunim obrazac za email i sifru) pa sam od tog druga koji je uzeo gta kad je bio free uzeo nalog i krenuo da igram na ID 7722 koji sam napravio na drugom epic games-u. Nakon nekog vremena igranja bez napravljenog twinka, pravim twink nalog ID 17779 kako bi isprovocirao familiju koja nam je ukrala panele. Posle te situacije nisam ni koristio twink dok nisam bio okacen za Cheat, gde mi je admin trazio POV a ja nisam imao (Cheat I 7722), pa sam sa drugarom iz familije ID 1745 Filip Ljiljak prebacio auto mercedes C63 i oko 500k ne poznavajuci G.P 1.8. Ban na main-u sam dobio za P.D 1.7 i pisao Unban appeal gde mi je odobren appeal ali dobijam ban za G.P 1.8, pa sam napisao dva unban appeal-a i na drugom appeal-u sam dobio unban. Posto sam na epic games-u u to vreme igrao i fortnite i Gta V, a nisu bili na istom epic games nalogu svaki put kad bi hteo da igram fortnite morao sam da se log out-am sa drugovog acc i login-am na svoj, a moj drug je na epic games-u imao security code (two factor authentication) i nisam mogao da udjem na nalog jer nije bio pored telefona, pa sam usao na bratov nalog i probao da udjem na server da vidim da li je cursor mis-a idalje lock-ovan na centru ekrana. Nije bio lock-ovan i prebacio sam se na bratov nalog zbog lakseg prelaska sa jednog na drugi nalog (prelazak sa njegovog naloga gde je GTA na moj gde igram fortnite). Nakon nekog vremena igranja pravim "twink" nalog na bratovom epic gamesu ID 36771. Znam da sam imao jos jedan nalog ID 30025 ali se najiskrenije ne secam kad i kako sam ga napravio.
Hvala vam na citanju ovolikog teksta ali sam imao potrebu sve da kazem, to se desilo davno i nisam bio upucen u Generalna pravila.Molim vas da mi ovaj put oprostite i date unban jer se nista slicno nece ponoviti!
Pristajem na money wipe!