Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
Ime: Leo Goat
Pol:Muski
Starost: 20
Rasa: Belac
Nacionalnost:Argentinac
Mesto rođenja: Amerika
Otac:Dragan Goat
Majka: Milena Goat

Težina: 88kg
Visina: 194cm
Boja očiju: braon
Boja kose: bela
Tetovaže: na rukama
Prednosti: dobar pucac,mudar ,snalazljiv
Slabost:nestripljiv,nema puno zivca voli da se raspravlja sa ljudima ,kockar, samo trosi pare

Životna priča: 200+ reči
Leo Goat se rodio 2000godine u Argentini .Kad sam bio mali oko 5godina majka i moj otac su se bavili kriminalom te su krali kola pljackali ljude,oduzimali pare i uzimali ljude kao taoce te ih mucili.Detinjstvo mi je bilo cudno i strasno pokusao sam pobeci od roditelja ali nisam mogao te su mi posle ucili da postanem kriminalac kao i oni da robam, pljackam i itd..Spremali su me za veliki kriminal .Jednom kada je policija dosla do mesta gde zivimo,moja porodica i ja i smo voleli da ubijamo policajce.Tako kriminalom u Argentini sam se bavio skoro pa do svoje 16godine gde sam se preselio u ameriku grad los santos ,gde sam nastavio pohod u kriminalu .Sa 25godina su poceli da me traze kao coveka koji ubija ljudi i koji pravi masakr.Gde sam posle nasao drugove po Imenu Riki,Beisas koji su mi pomogli oko usavrsenju pucanja sa puskama,pistoljima.Njih znam dve godine u gradu do moje 27godine i partneri smo u kriminalu do daljneg.

Ishodi:
1-Leo Moze da ide 1v2(zbog njegovog iskustva sa oruzijem)
2-Leo Moze da dize coveka sa revolverom (zbog njegove snage koju je stekao u zivotu)
3-Leo moze da pretrazuje sa revom sa bilo koje strane
4-Leo moze da uzme puske sa revom u ruci(zbog obuke njegove)
5-Leo moze vezivati ljude sa revom u ruci
6-Leo moze da koristi XXX oruzije ili legalno ,i moze koristi LMG Heavy Sniper ,Heavy Shotgun( Zbog toga sto se razume u oruzija)
7-Leo moze voziti oof road auto na planini 50km na sat(zbog znanja o vozilima)

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijena
Biografija mora sadrzati 200+ reci
Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom