Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Administrators nickname
Milan Verstappen
Date
Feb 8, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/596133/#post-2164732

Novakkk

🫡
Player
Sve je krenulo ovako, nakon nekog vremena vratim se ja u grad sve super sve dok nisam došao do black marketa, tamo smo ja i moj prijatelj kupovali oružje te se spremali u geto pucat s drugim igračima. Nakon toga Dragoslav Berlusconi dolazi i ubija mog drugog prijatelja koji je bio u getu već neko vrijeme, na to ja burno reagiram i udarim ga sakom samo jednom di on nastavlja mene udarat bez prestanka ja mu vračam udarce te vadim pušku jer sam mislio da će me čovjek ubit i iz straha sam ispucao jer sam se plašio za svoj život iz te ga prilikom ta dva metka i onesvjestio (onemogućijo ga da me ne može ubiti). Nakon toga sam htio da ga dignem ali nisam imao prvu pomoć, ali sam svejedno čovjeku htio pomoć no on je meni počeo slat poruke u non-rp kako sam ja glup da idem na gradski i još svakakve poruke di sam se onda odlučio odmaknuti od te situacije po što vidim da čovjek nije dobre volje. No sve ovo pišem zato što administrator pod imenom Milan Verstappen stavlja u jail zbog P.Z.Z 1.1 a niti je vidio početak događanja di on ubija mojeg prijatelja i di je sve ovo počelo.
Hvala na čitanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom