Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47926
Players nickname
Sakib_Danson
Administrators nickname
Mario_Simba
Date
Feb 9, 2024
Time
22:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=sLM_yhGKoXk

Sakib Silvia

Player
Player
U povu se jasno vidi da se ubagovao voice ja kada sam krenuo da izlazim iz auta sam krenuo da brojim ali nisam uradio f8 f10 i ja sam za to dobio 6.15 a jasno se vidi da sam stigao da od brojim ja bih vas molio da se ovo resi posto sam dobio warn na 7 dana i 180 minuta

Bojke98

Player
Player
Hahah, sta si bre stigao da odbrojis? U 0:09 si me udario autom a u 0:12 poceo da pucas. To su tri sekunde. I da si brojao, nisi stigao da izbrojis, a kamoli da pre toga izdas zahtev.

Sakib Silvia

Player
Player
Hahah, sta si bre stigao da odbrojis? U 0:09 si me udario autom a u 0:12 poceo da pucas. To su tri sekunde. I da si brojao, nisi stigao da izbrojis, a kamoli da pre toga izdas zahtev.
stigao sam jasno se vidi sve da je proslo 5 sec i nisam bar krenuo odma da pucam a ti si kriv sto stojis uz auto nisam udario tb neko sam malo cukno auto

Bojke98

Player
Player
stigao sam jasno se vidi sve da je proslo 5 sec i nisam bar krenuo odma da pucam a ti si kriv sto stojis uz auto nisam udario tb neko sam malo cukno auto
Druze, ti da si izdao zahtev i izbrojao 5 sekundi, trebalo bi ti ukupno 7-8 minimum, a ti si po tvome izbrojao od 0:10 kad si poceo da izlazis do 0:12 kad si poceo da pucas. Jedino ako si si u getu poceo da mi brojis, to je onda ok. 😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom