- Molim administratora koji govori engleski. Uradili smo opkladu 1 na 1 u areni, dobio sam je i on je odbio da mi plati
1s t
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!molim te da se ne gubis banan si na en serveru pa si doso ovdje citovat
- Molim administratora koji govori engleski. Uradili smo opkladu 1 na 1 u areni, dobio sam je i on je odbio da mi plati
1s t2nd
mitke isplati coveka posteno te dobio nemoj da ti cavamolim te da se ne gubis banan si na en serveru pa si doso ovdje citovat
bas citeru jedan engleskimolim te da se ne gubis banan si na en serveru pa si doso ovdje citovat
bl je na svakom en serverubas citeru jedan engleski
mitke ne gubi semolim te da se ne gubis banan si na en serveru pa si doso ovdje citovat
hahaahhamitke ne gubi se
Ne gubi se mitke degeneriku nego lik cituje a ovde je reportovao svog drugara koji ga pretrazuje bez ikakvog roleplaya. Plus citujemitke ne gubi se
Ne gubi se mitke degeneriku nego lik citujemitke ne gubi se
Go back to your server u piece of shit oh yeah you are banned there lol jackass 20 kills with cheat last night and u still cant win bizwar lol
1s t2nd