Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50291
Players nickname
Dragutin Berlusconii
Administrators nickname
tefo koturic
Date
Feb 10, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/594368/#post-2158471

Dragutin Berlusconi

Player
Player
    • Zamolio bih da ovaj slucaj preuzmu Mujo ili Abraham jer se vec oduzilo i meni ce propasti biznis koji placam a i dalje smatram da nisam prekrsio nikakvo prabilo. Zalba je zakljucana i ne mogu da napisem tamo bilo sta, nju mozete pronaci u nastavku: Pending review - Unban appeal G.P 6.17 I Raymond Willson Naime danas mi se javio admin Tefo Koturic koji mi je zatrazio pc check i pitao da li pristajem na sta sam ja posle nekoliko minuta odgovorio da pristajem a on je rekao da je vec gotovo i da sam odbio sto apsolutno nije istina, pristajem na bilo kakve provere iako se na snimku jasno vidi da sam snimao NVIDIA grafickom karticom odnosno programom koji imam po instaliranju operativnog sistema, jos jednom bih zamolio najvise admine da rese ovaj slucaj jer da sam zaista ja kriv ne bi mi bilo ovoliko bitno, izgubicu biznis i u tom slucaju mi je nebitno da li sam banovan na jos 5 ili na 30 dana jer sam svestan da ovo moze da se oduzi u trajanju celog bana. Hvala jos jednom. (

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Dobili ste unban, provjerite u geforce postavkama da vam je desktop snimanje ukljuceno takodje za sve slojeve

Status
Not open for further replies.
Top Bottom