Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mark Armone

Player
Player
Joined
Jan 25, 2023
Messages
34
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h-10h
5. Vaš Discord: .fantux
6. Vaše ingame ime: Mare Cronix
7. Vaš ID: 340

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol).

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)


Smatram da sam preko svog provedenog vremena na grandu skupio dovoljno iskustva da se iskušam u drzanje organizacije, bio sam po svim STATE organizacijama. Naučio sam puno toga te bi volio podici RP-a na veću razinu jer smatram da je SAHP jedna od bitnijih organizacije zbog njihovog zadatka i zbog njihove lokacije.

SAHP je po meni vrlo bitna organizacija jer je zadužena za sigurnost autoceste te je veliki faktor u pomaganju NG-u u smislu za provođenje hapsenje te za obranu Fort Zancud-a (NG vojne baze) jer najbrze mogu doći do NG-a, od taktickog tima i drugih specijalnih jedinica bio tražio da poštuju druge u članove organizacije ili članove one iste te da su 24/7 u pripravnosti da im pomognu kako god mogu.

Također je bitni faktor u RP-u jer je njezin temeljni zadatka odrzanja obezbeđenosti i mira na Autocesti, okolini NG-a, Paleto Bay-u, Sandy Shores te na ostalim lokacijama koje su van grada. Sigurnost građana Los Santosa je temeljni i glavni zadatak SAHP-a.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.


RP-a je vrlo bitna stvar i za većinu organizacija u primjeni moze biti teska za realizirati, glavni zadatak SAHP-a je sigurnost građana zato bio napravio posebne jedinice koje bi bile zaduzene da su 24/7 spremne za bilo kakvu PATROLU, TALACKU ili slicnu AKCIJU kao npr RACIJU na GANG. SAHP-a ima vrlo vazni FAKTOR u RP-u zbog svoje LOKACIJE i blizine NG-U.

Vazni faktor za realizaciju RP-a te za pošten RP bez kršanje bilo kakvih pravila servera također važnu ulogu imaju Sheriff Instruktori njihov glavni zadatak je da uvode nove članove u organizacije pogotvo nove igrače u zadatke u funkciju SAHP-a kao organizaciju. Sheriff Instruktori bi na temelju prijašnjeg iskustva i situacija imali najbolju mogućnost pronalaženja grešaka kod pojedinaca te pojašnjavnja nejasnoći da li to bilo vezano ta fukcionalnost SAHP-a ili zadatak pojedinca kao člana organizacije. Oni čine bitnu ulogu pogotovo za RP kod pojedinaca jer bi morali biti spremni te u mogućnosti da demonstriraju kako se provode osnovne RP situacije bez kršenja pravila ili na čemu treba poraditi pri nekoj RP situacije kako bi se ona što uspješnije odvila kao npr hapšenje lica, prodavanje osiguranja te prodavanje tablica građanima.

Uveo bi specijalnu jedinici Takticki tim čiji glavni bi bio aktivnost te spremnost za akcije kao što su na primjer TALAČKA, PLJAČKA 24/7 I GUN STORE-a, RACIJA na gang i slicno. Aktivnost SAHP-a je vrlo bitan jer NG-a bez njega teže funkcionira SAHP-a je najbliža NG-u zbog svoje lokacije te bi oni 24/7 trebali biti u pripravnosti da pomognu NG-u da li to bilo za naprimjer cuvanje kapija ili za obranu vojne baze (Fort Zancuda) te bi takticki tim mora biti prvi spreman i u pripravnosti da odgovori na bilo kakvo globalnu pojačanje da li to bilo od strane NG-a ili neke druge organizacije.

Inspektori su također veliki faktor u poboljšanju RP-a za SAHP jer je njihov temeljni zadatak prikpljanje dokaza da li to bilo za CF-a (CASE FILE) protim nekog građana ili člana SAHP-a za kojeg se ima dovljno sumlje da je korumpiran. Inspektori imaju mogućnost da ispitivaju bilo koga (računajući da inspektor koji provodi ispitivanje ima pristup serumu istine) samim time se RP-a unutur i van organizacije diže na veću razinu jer cini RP priču ili situaciju puno napetijom i zanimljvijom. To također uključuje mogućnost odlasak na sud što se u zadnje vrijeme na grandu jako rijetko događa ali je također bitan faktoru u RP priči ili situaciji.


////RANKOVI\\\\

1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Sheriff Regurt
4. Patrolno osoblje
5. Sheriff
6. Elitni Sheriff I
7. Elitni Sheriff II
8. Elitni Sheriff III
9. Senior Sheriff
10. Takticki tim
11. Takticki tim Sniper
12. Takticki tim Pilot
13. Zamjenik Vođe patrola
14. Vođa patrola
15. Zamjenik Sheriff-a Instruktora
16. Sheriff Instruktor
17. Niži inspektor
18. Inspektor
19. Viši inspektor
20. Zamjenik Vođe S.W.A.T tima
21. Vođa S.W.A.T tima
22. Zamjenik Glavnog Inspektora
23. Glavni Inspektor
24. Zamjenik Komandira Stanice
25. Komandir Stanice
26. Pukovnik
27. Major
28. Asistent Državnog Sheriff-a
29. Zamenik Državnog Sheriff-a
30. Državni Sheriff
--------------------------------------------

Hvala Vam na čitanju moje prijave,
Sretno svima!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom