Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Los Santos Vagos | Zara Hugovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

zaricka_z

Player
Player
Vase ime IRL:Zara
Vase godine:17
Vremenska zona:GMT+1
Vas prosek po danu:6-8h radnim danima, vikendima 10-15h
Vase ingame ime:Zara Hugovic
Vas ID:49533

DODATNE INFORMACIJE:

1.Leader za Los Santos Vagos-a
2.Zasto zelite biti leader ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)

Zudim za prilikom da postanem leader Los Santos Vagosa jer imam duboku viziju transformacije nase organizacije u neprikosnovenog entiteta u gradu kriminala.Moj pristup vodjenju temelji su na pazljivoj analizi, dugorocnim strategijama i izvanrednoj izvrsnoj sposobnosti. Imam veliku inspiraciju i potencijala samu sebe, svaka operacija ce biti pazljivo planirana, a svaki potez ce biti pomno promisljen kako bi se osigurala maksimalna ucinkovitost i minimalni rizik.Biti leader znaci ne samo zahtevati lojalnost od svojih clanova, vec i zasluziti njihovo postovanje kroz transparentnosti, postenje i brigu za njih.Zelim biti vodja koja cvrsto stoji uz svoje ljude i koja ce biti njihov zastitnik u svim mogucim situacijama.

3.Vas savjet za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji:

1.Unest cu element tajnosti i intrige u roleplay-a organizirajuci tajne sastanke ili tajne planove unutar organizacije. To moze potaknuti clanove da budu oprezniji i pametniji u svojim akcijama, dok istovremeno cemo dodat slojevitost u pricu kako bismo dosli do vrha.
2.Dopusticu clanovima da sudjeluju u razvoju i zastitu teritorija organizacije,potrudicu se da poboljsamo poslova koji podrzavaju organizaciju poput trgovine drogom ili oruzjem.
3.Svako ko ne bude postovao leadera,svoje colege bit ce strogo kaznjen sa kick-om il blacklistom same organizacije.

RANKOVI:
13.Collecteur de jeaunes
12.Consigliere
11.un gangster
10.Le patron
9.Turfer
8.Chef del equipr Graffiti
7.Le patron du Ghetto
6.Colonel
5.Criminel bleu
4.Intellignte
3.Ghetto mafieux
2.Cobra
1.Suspendre

joca simonovski

Player
Player
Vase ime IRL:Zara
Vase godine:17
Vremenska zona:GMT+1
Vas prosek po danu:6-8h radnim danima, vikendima 10-15h
Vase ingame ime:Zara Hugovic
Vas ID:49533

DODATNE INFORMACIJE:

1.Leader za Los Santos Vagos-a
2.Zasto zelite biti leader ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)

Zudim za prilikom da postanem leader Los Santos Vagosa jer imam duboku viziju transformacije nase organizacije u neprikosnovenog entiteta u gradu kriminala.Moj pristup vodjenju temelji su na pazljivoj analizi, dugorocnim strategijama i izvanrednoj izvrsnoj sposobnosti. Imam veliku inspiraciju i potencijala samu sebe, svaka operacija ce biti pazljivo planirana, a svaki potez ce biti pomno promisljen kako bi se osigurala maksimalna ucinkovitost i minimalni rizik.Biti leader znaci ne samo zahtevati lojalnost od svojih clanova, vec i zasluziti njihovo postovanje kroz transparentnosti, postenje i brigu za njih.Zelim biti vodja koja cvrsto stoji uz svoje ljude i koja ce biti njihov zastitnik u svim mogucim situacijama.

3.Vas savjet za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji:

1.Unest cu element tajnosti i intrige u roleplay-a organizirajuci tajne sastanke ili tajne planove unutar organizacije. To moze potaknuti clanove da budu oprezniji i pametniji u svojim akcijama, dok istovremeno cemo dodat slojevitost u pricu kako bismo dosli do vrha.
2.Dopusticu clanovima da sudjeluju u razvoju i zastitu teritorija organizacije,potrudicu se da poboljsamo poslova koji podrzavaju organizaciju poput trgovine drogom ili oruzjem.
3.Svako ko ne bude postovao leadera,svoje colege bit ce strogo kaznjen sa kick-om il blacklistom same organizacije.

RANKOVI:
13.Collecteur de jeaunes
12.Consigliere
11.un gangster
10.Le patron
9.Turfer
8.Chef del equipr Graffiti
7.Le patron du Ghetto
6.Colonel
5.Criminel bleu
4.Intellignte
3.Ghetto mafieux
2.Cobra
1.Suspendre
Ja mislim da devojka zasluzuje vagose i bi bila najaca liderka koja je postojala do sada❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom