Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54993
Players nickname
Miodrag_Nesic
Suspect ID
20909
Date of violation
Feb 10, 2024
Time of violation
Subota8-10
Proofs
https://imgur.com/a/GpRQh7c

miodrag nesic

Player
Player
Radio sam kuću Lemi Angel je došao i odma me izrastao nisam imao oružje kraj sebe!Nije me upozorio samo me je izrastao i ubio.Zatim evo dokaza za kuću se dobija mala kazna i 1 mesec u zatvoru ovo sam ja dobio 8 meseci i 45k kaznu za kuću ispred koje nije rekao 5 4 3 2 1!
Slika ne može da se pošalje adminu mogu na discord odma dati miodragnesic ili miodragnesic.
NISAM MOGAO PRONACI NJEGOV ID ADMIN ZNA NEKA DOBIJE SVOJE OPROSTIO SAM MU 3 PUTA OVO AL SAD NEtako Lemi_Angel redovno izivljava mene podsmeva se jednom hapsio za nista nisam imao ilegalno ista takodje nisam pricao sa njim osim jedne reci saradjujem :) divan policajac korumpiran ja bi ga u taksi stavio da radi taksi

MOLIM VAS LSPD NE RADI NISTA KORUPCIJA TESKA KAD SE ZALIM NA POST OD FORUMA TAKODJE DRZAVA SVI VI PODRZAVATE VASEG LEMI ANGELA TACNIJE DJAVOLA KOJI KO ZNA KOME JE SVE RADIO PO ZATVORU SVASTA IZIVLJAVA SE NAD ZATVORENICIMA MENE JE 4 PUTA HAPSIO I MUCIO U ZATVORU I PRICAO RUZNE RECI POPUT (P**** ITD ITD ITD KAD ME IZUDARA I PITA OCES JOS)STVARNO NE HUMANO JA SAM GA PITAO UVEK ZASTO STA DOBIJAS OVIM NEMA POTREBE AKO SARADJUJEM I KAZEM TI NAKON SVEGA OPET POSTOVANJE KOMANDIRE ILI POLICAJCE NE KONTAM POENTU TVOJIH ZLIH DELA!

miodrag nesic

Player
Player
tako predvece je bilo da znate samo da ispravim vreme brzo da okacim jel nije leop molim vas pogledajte moda je i 7 sati cak al ne znam ne secam se dobro mi nije pamcenje od druge zalbe koju cu okaciti posle!
Ocekujem kazne da mi se smanje 200k od njega izivljavanje a ja nem za fam da napravim level 2 ekstra samo tako.

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza ne mgou zakljuciti zalbu.
Dostavite validan POV
Ispravite naslov
Rok 15h

miodrag nesic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza ne mgou zakljuciti zalbu.
Dostavite validan POV
Ispravite naslov
Rok 15
primer? koji da bude naslov???Inace znam vas Admine krecem youtube da snimam stalno bice fun da naucimo nesto pocetnike sto sam ja naucio do sada pohvlacu vas jel ste mi pomogli jednom i par admina verovatno u drugom klipu sad idem da radim sto se tice toga vi ste za mene fer i legenda! Postovanje veliko

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Odbijeno
Gresk
e nisu ispravljene u zadatom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom