Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kradja automobila predpostavljam u green zoni

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14749
Players nickname
Alex_Kamata
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 12, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Kwr7u9f

Sveen Pasha

Player
Player
Postovanje draga administracio.
Pre me je zvao lik iz familije i mi je reko da je pokraden auto a on ga je parkirao u green zoni kod pijace.
Ja bih zeleo da se nadje ovaj lik i da postavi video kako krade auto znam da nemam ID od lika ali ako bi mogli vi da mi pomognete bio bih mnogo zahvalan.
Hvala puno i imajte ugodan ostatak veceri. <3

Denzy Zuzaa

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Prilozite POV situacije u kojoj Vam je ukraden automobil i ispravite naslov.
  • Čeka se odgovor ID-a 14749. Imate 16h.

Sveen Pasha

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Prilozite POV situacije u kojoj Vam je ukraden automobil i ispravite naslov.
  • Čeka se odgovor ID-a 14749. Imate 16h.
Reko sam da NEMAM JA POV NIT MOJ LIK IZ FAMILIJE. Trazim POV od NAVEDENOG LIKA a ne vi da trazite od mene reko sam vam lepo da ja nemam. Lik iz moje familije je otiso s audiem na pijacu. Nakon toga mu je kreshovalo i neki debil je izgurao auto i ga je pokro. Ne znam sta nije jasno.

Sveen Pasha

Player
Player
Reko sam da NEMAM JA POV NIT MOJ LIK IZ FAMILIJE. Trazim POV od NAVEDENOG LIKA a ne vi da trazite od mene reko sam vam lepo da ja nemam. Lik iz moje familije je otiso s audiem na pijacu. Nakon toga mu je kreshovalo i neki debil je izgurao auto i ga je pokro. Ne znam sta nije jasno.
I da napomenem da NISAM BIO U GRADU TAD.

Denzy Zuzaa

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greske nisu ispravljene u datom roku. POV od igraca ne mogu traziti jer ga nije obavezno imati za kradju vozila.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom