Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos I Robiinjo Junior

Rejected
Status
Not open for further replies.

Robinjo Junior

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Robinjo Junior
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7h - 15h
5. Vaš Discord: robinjo7
6. Vaše ingame ime: Robiinjo Junior
7. Vaš ID: 42628

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Zelio bih biti lider jer smatram da imam dovoljno iskustva u crime organizacijama te bi se volio isprobati na poziciji lidera i vidjeti kako bi to islo,
takodjer bi volio da povecam stopu kriminala u gradu, bili bi najaktivniji sa akcijama te bi se u potrudio da se u state organizacijama stalno prica o nasoj bandi. Cilj mi je da svaki clan moje bande ima dovoljno iskustva i spremnosti da bude u ghettu i da bi dao sve za svoju bandu. Toksicnost se nebi tolerirala, samim tim ssvaki clan koji je toksican bi bio kaznjen rank downom pa cak mozda i sa kickom. Takodjer bi se potrudio da se svaki clan bande osjeca kao da je u svojoj familiji i ad postuje druge clanove. Poboljsao bih farbanje graffita, tu bi bili rankovi te sami clanovi na koje mislim da mogu voditi ljude da farbaju graffite, i samo farbanje graffita bi dovodilo do izdavanje bonusa i moguceg rank up-a. Turf kao jedna od bitnijih stvari nebi bila problem jer vec imam ljude koji imaju dosta iskustva sa turfanjem i sa samim pucanjem, takodjer bi i oni dobivali ceste bonuse.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji da se znatno smanji MG kojeg stalno ima, svi clanovi organizacije ce morati potpuno biti u roleplay-u, svako bi morao znati pravila roleplay-a i ghetto pravila, kazne za prekrsavanje istih bi bio kick iz organizacije. Naravno ja bih sse potrudio da svaki clan dobiva isto paznje kao i svi ostali. nebi bilo podcjenjivanja ako je neko manji rank a neko visi, u organizaciji ce se svi postovati istim mjerama, naravno HC ce imati vise prednosti te preuzimati akcije kao npr.. Robanje itd.. Naravno da svakome lideru trebaju clanovi njegove organizacije samim tim svako ko je ucestvovao na bilo kakvoj akciji ce dobiti bonus ili ako je stalno aktivan i pokaze se da zna sta radi i da zna pravila moze a dobije rank up. Odluke o nekim stvarima bi se pitale ne samo lidera i HC-a nego citave organizacije, jer svako ima pravo na svoje mislje te bi ga volio naravno poslusati.

SRETNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom