Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17003
Players nickname
Nebojsa Tenovic
Suspect ID
41759
Date of violation
Feb 14, 2024
Time of violation
14:31
Proofs
https://streamable.com/c8h9of

Lindeman

Player
Player
pa da cujemo kako je mene vredjao i kako je mene nasao ajde ne mesaj se idi stoj na 10 -1 i pazi se snajpera sa brda

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
pa da cujemo kako je mene vredjao i kako je mene nasao ajde ne mesaj se idi stoj na 10 -1 i pazi se snajpera sa brda
joj jesi opasan sa tih 10-1 druze znas kolko si smjesan, nego sta ce mu cijeli pov ako mu se u povu vidi da si prekrsio 3 pravila, ides fino na bahame 7 dana da odmoris malo ipak si ovih zadnjih dana puno posvedovo forumu, nego pazi ti da te nebi hapsili mi forum warrior

Lindeman

Player
Player
pa mora ceo pov gde i mene vredja ne moze samo ovako ne nas admin mujo je nedavno izbacio natpis gde pise da je obavezno da svaki pov bude najmanje 1 min a ovaj je 19 sek tako da nije cela situacija ne vidi se pocetak gde i on mene vredja i to ostalo nego samo gde sam ja njega nemoj mnogo da pises nego vam krivo jer ste pogresili ajde idi sakupljak semenke jer to i mozes samo nikad nisi znao da hapsis

Lindeman

Player
Player
S
Polako dodji ces i ti na red
alo nauci da hapsis ne mozes da dodjes do lika i da hapsis ma ja cu tebe da hapsim cim te nadjem videces ima da te vodim na planinu i da te bijem pa da te ozivim i ubijem tako videces pa cu da te iz helia bacim da ispadnes na fib pa onda ces da cutis dete malo razmazeno

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player

Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.

ID 41759 dobit ce kaznu za G.P 3.2.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom