Draga administracio ovdje sam da vam se ispricam za svoju pogresku. Proslo je vec par mjeseci od moje pogreske i kajem se zbog nje, zalim za svime sto sam postigao na ovome serveru i za ljudima sa kojima sam provodio kvalitetnu vrijeme, dane, trenutke, Jako mi je zao zbog moje pogreske i zelim vam ovim putem dati rijec i cvrsto obecati da ako mi pruzite drugu i zadnju sansu da zaigram ponovo sa svima da necu ponoviti ovaku gresku niti cu je ikada vise ponovi i pomisliti na bilo sto slicno. Na ovome serveru sam igrao od prvoga dana njegova otvorenja i zao mi je da to svo vrijeme provedeno na oveme serveru i trud ulozen u njega propadnu. Jako bih vam bio zahvalan i sretan kad bi mi pruzili drugu sansu za povratak na ovaj server i za druzenje sa ljudima sa kojima sam provodio vrijeme na serveru jako bih kao prvo bio sretan kada bi vi prihvatili moju ispriku i obecanje Volim provoditi vrijeme na tome serveru jako mi je zao zbog moje pogreske to jest vrijedjanja tada nisam razumio kako postupam prema svemu i kakve su posljedice toga molim vas da prihvatite moju ispriku a ja cu vam za uzvrat obecati da se ovako nesto nikada vise nece ponoviti niti bilo kakav propust sa strane mene i mog karaktera. Znam da sam napravio veliku pogresku i svijestan sam tog mog propuste greske i loseg postupka jako mi je zao sto sam sve to bacio u vodu i sto se sve tako izdesavalo molim vas da prihvatite moju ispriku obecanje i da mi pruzite drugu sansu ne znate koliko bi mi to znacilo da ponovo zaigram na ovome najboljem serveru na balkanu i sire hvala vam na izdvojenom vremenu za citanje i razumjevanje hvala doviđenja i ugodan ostatak dana.
Nixon Obama 313
Nixon Obama 313