Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Suspect ID
22323
Date of violation
Feb 16, 2024
Time of violation
10:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wRZPy0k7Iso

Brando Gagic

Player
Player
Trazio sam ga preko oglasa nije se javio. Na moj hit revolverom u njega meni opada dmg. Svaki off topic da se kazni

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, ne mogu zaključiti ovu žalbu!​
  • Molim igrača ID 22323 da dostavi svoj POV
  • ima 12sati rok
  • Svaki OFFTOPIC Ako ga bude bice kaznjen !!!

Carlos Armone

Player
Player
a ti stojis 4 minuta pored ovog lika pored i niste se pucali kao ? :D koje timovanje ovo strasno postaje sta radite sa igricom od lfb akacukija vendete do ostalih sramota
zasto da se odam 4 lika da me ispucaju a vidio sam da dolazis i ti si isto vidio gdje sam usao. Moze i cijeli pov, snimam svaki sloj. Informal se mozgom igra a ne sokovima. Lezi dole sad

Djoksi Otrovnii

Player
Player
a ti stojis 4 minuta pored ovog lika pored i niste se pucali kao ? :D koje timovanje ovo strasno postaje sta radite sa igricom od lfb akacukija vendete do ostalih sramota
zasto uopste uzimas te 3 familije u usta kakve veze imaju lfb akatsuki i vendeta sa ovom zalbom?

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Istina boli pa se javljate. A ti carlose prosuo sam te 50 puta uzivaj u ovom jednom kilu sto se timas . Admine kazni off topice
kakva istina tacno 🤣 jedina istina je da places i da ti se svi timaju jer ne mozes informal uzeti i onda trazis utehu u tome da optuzujes da se 3 najjace familije trenutno na serveru timaju 🤣🤣

Brando Gagic

Player
Player
kakva istina tacno 🤣 jedina istina je da places i da ti se svi timaju jer ne mozes informal uzeti i onda trazis utehu u tome da optuzujes da se 3 najjace familije trenutno na serveru timaju 🤣🤣
Moli ces me opet da ti napadnem sveru 8 na 8 <3 aj uzivaj sad

Carlos Armone

Player
Player
Istina boli pa se javljate. A ti carlose prosuo sam te 50 puta uzivaj u ovom jednom kilu sto se timas . Admine kazni off topice
volio bih vidjeti tih 50 killova u montazi nekoj ili videu, bilo cemu. Djoksi je upravu, s druge strane i pola servera, da si to sto jesi.

Carlos Armone

Player
Player
zamisli da molim da mi neko napadne sfere a ovamo jedva cekam da dodje noc da se pucamo hahahahhahahhaha
Jos Brandi hahah, liku koji ne zna bez soka otici na informal, uci na najotvorenije mjesto i ocekivati da ce nas sve pobiti :D

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon Pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
igrac dostavio validan POV i nema nikakva sumnje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom