Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35903
Players nickname
Zdral Davill
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 16, 2024
Time
03:44
Proofs
/

Devil Zdral

Player
Player
Postovanje draga administracijo!Ovako stoje stvari kaznjen sam za gp 1.3 sto bi znacilo bilo kakvo skemanje.Tu je i problem ili sam ja glup ko tri kurca ili vi ne razumijete,skem je kada niste upuceni sta ce se desiti i vi to prihvatite.Navodim primijer:narucite acc sa 300 igrica vama stigne sa 2,kupiti iphone stigne vam nokia 3310.
evo i link videa gdje je situacija
.Ja nisam imao namjeru nikoga skemati moje je da ponudim a njegovo da prihvati ili odbije zar ne?Ja njemu nisam govorio evo ti moj pasos ili nesto slicno pa da posaljem to,ali i da jesam njemu sve pise ja ne znam kakva je vrsta skema ako ti pise sta je i sta ces dobiti.Ja znam da vama nista nne znaci ova zalba i da vas ne zanima ali ja cu vas zamoliti da mi ovaj put oprostite nece se vise ponoviti nisam znao.Hvala draga administracijo.

Devil Zdral​

Devil Zdral

Player
Player
Zaboravio sam reci da je ovde bila situacija da on njemu da pasos nije se mogao zeznuti nikako.nigdje ne pise da se ne smije prodavati kriptovaluta

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom