Dobar dan, poštovana administracijo. Dobio sam ban za PD 1.7. Naime, situacija je bila ovakva... Tokom Biz War-a sam ubio lika jer se D-Synco, ali njegov karakter je kod njegovog POV-a bio u full cover-u. Uz svako pravo, ako misli da je neki cheat, može okačiti žalbu na ovaj forum i tražiti POV od mene. Stvar je u tome da mi do 21:30h nije stigla nikakva informacija In-Game, to jest poruka od administracije da ostavim POV ispod te žalbe. Nisam na ništa pomislio i nisam gledao forum. Kako mi komp nekad laguje, pada mi FPS, freeza mi screen na par sekundi, ... Naime, to se pogoršalo u zadnje vrijeme i morao sam očistit komp i fizički i file-ove. Prije toga sam SVAKI, baš svaki POV držao i više od 48h jer mi nije zauzimalo previše prostora. Možete i provjeriti žalbe na mene to jest sumnje u mene da koristim cheatove, preko mojeg ID-a na ovom forumu. Na svakoj toj žalbi sam ostavio POV i u svakom trenutku moje igre bio sam validan i legalan. Na svakom tom mojem POV-u jasno se vidi da nije nikakav cheat ili slično.
Žalba na mene zbog koje sam banovan:
Ne žalim se na nijednog administratora. Niti na tebe Itachi koji si pokušao da povučeš žalbu jer si video da ne lažem, valjda si mi video forum history i bilo ti je žao mene.
Hvala ti što si uopće pokušao, ali jebiga. Nadam se unbanu i hvala čitateljima na čitanju.
Žalba na mene zbog koje sam banovan:
Ne žalim se na nijednog administratora. Niti na tebe Itachi koji si pokušao da povučeš žalbu jer si video da ne lažem, valjda si mi video forum history i bilo ti je žao mene.
Hvala ti što si uopće pokušao, ali jebiga. Nadam se unbanu i hvala čitateljima na čitanju.