Postovana administra ovaj igrac ima vise forum naloga.Molim da se to proveri
Imena naloga su :
Limrex Haze
Leonardo DODIK
Imena naloga su :
Limrex Haze
Leonardo DODIK
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam Leonardo Lalowski ID 13219, pogledaj mi ranije žalbe videćeš da nemam isti glas kao pera i da mi je ID na snimku drugi si slep?Postovana administra ovaj igrac ima vise forum naloga.Molim da se to proveri
Imena naloga su :
Limrex Haze
Leonardo DODIK
DjukelaCash
OFF TOP komentar zamolicu da se doticni kazniTo je kad te matletiraju roditelji svaki dan
boli istina?OFF TOP komentar zamolicu da se doticni kazni
Dečko tebi treba pomoć,jel kapiraš? Tebi treba kazna da ne udjes vise na grand. Niko te ne podnosi kvariš igru igračima!!!OFF TOP komentar zamolicu da se doticni kazni
Nemoj da si ljut poljoprivredaDečko tebi treba pomoć,jel kapiraš? Tebi treba kazna da ne udjes vise na grand. Niko te ne podnosi kvariš igru igračima!!!
Dok ne odeš na Bahame,dodji da ti nadjubrim bulju,tu malu balavu!!!!Nemoj da si ljut poljoprivreda
Opet si ljut poljoprivrednikDok ne odeš na Bahame,dodji da ti nadjubrim bulju,tu malu balavu!!!!
Ti na mojoj zalbi trazis da se neko kazni za off topic hahahahaOFF TOP komentar zamolicu da se doticni kazni
Teletabisu mozes samo da mi se naduvas jaja na 3 bara jel moze ? nesto ne vidim da sam krsio g.p 1.1 + g.p 1.4 (Zajebo te taj sto ti reko da krsim 1.1)Ti na mojoj zalbi trazis da se neko kazni za off topic hahahaha
Pa dobro ako si cist nema cega da se bojis batongaJa sam Leonardo Lalowski ID 13219, pogledaj mi ranije žalbe videćeš da nemam isti glas kao pera i da mi je ID na snimku drugi si slep?
Glup si ko kamen,skini super Marija i nestani odavde.Teletabisu mozes samo da mi se naduvas jaja na 3 bara jel moze ? nesto ne vidim da sam krsio g.p 1.1 + g.p 1.4 (Zajebo te taj sto ti reko da krsim 1.1)
Ti si moj omiljeni npc Stef ShadyGlup si ko kamen,skini super Marija i nestani odavde.
Budjavi ceo smrdis u usta te jebem ,a redux ne koristimp
A zar nisi ti smrdljivi Limrex Npc? Msm ta uloga ipak pripada tebi,koristis zabranjene reduxe i čitove koje kakve,bez toga ruke nemaš. I da operi zube malo bazdiš.
Ajde smrdljivko ne balavi ovde okupaj se,operi zube!Budjavi ceo smrdis u usta te jebem ,a redux ne koristim
Cokolino mafijaPoljoprivrednik ti ceo treba da se operes jebem li te u usta smrdljiva