Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Accardian - neformalna organizacija

Rejected
Status
Not open for further replies.

miIe

Player
Player
Joined
Jun 23, 2021
Messages
51
Ime porodice: Accardian
Leader porodice: Mile Armanysharipov ID:89
Broj kuće porodice: 737
Discord Leadera Porodice: GonseUkurac #1840
Forum Link od vlasnika porodice: Mile Armanysharipov


unknown.png




POVIJEST PORODICE

Porodica Accardian bila je osnovana godine 2022 u gradu Los Santos. Većinom su to školovani ljudi iz različitih država a spojila ih je želja po kriminalu. Prvi koji je započeo sa kriminalnim radnjama bio sam ja.
Los Santos je bio idealan grad za ilegalne radnje, zato sam ja odlučio da organiziram ekipu koja je posle postala familija.

Njihov primarni cilj uglavnom se sastoji u sticanju poslova iz podzemlja, poput ilegalnog kockanja, zaduživanja, pranja novca, ubistva po ugovoru, trgovine oružjem i svih porodičnih aktivnosti za koje se smatra da su pogodne za pozitivan tok novca. Los Santos je trenutno na radaru Accardian -a i čini se da momci neće stati sve dok ne izgrade dobro organizovan podzemni svet.

Nagađa se da je familija Accardian dobro finansirana jer organizacija koristi svoje veze sa lokalnom grupom Sinners Cartel koji su stalno ulagali velika sredstva u legalna privatna preduzeća u Los Santosu.

Odabran široki spektar mogućnosti pruža se odvažnim pojedincima koji bi rizikovali svoje živote i vredno radili za familiju, što bi bilo izuzetno nagrađeno. Međutim, postoje posledice ako se zadaci ne izvrše na zadovoljavajući način.

Štaviše, Accardiani su prodrli u razne pravne organizacije i imaju članove koji imaju zadatak da daju mito ili povoljne poslove kako bi osigurali nesmetano poslovanje familije, tako da ima moć čak i da isključi šefova legalnih organizacija koji su uvredili familiju.

PORODIČNA ZANIMANJA:
Za sada porodica ima clothing store, pumpu i state object ali planira se kupit još biznisa kad bude bila mogučnost za to, ali kriminalne radnje su na prvom mestu.

PRAVILA PORODICE:
- poštovanje svakog člana bez obzira na rank
- nema kradje i vredjanja unutar porodice
- aktivnost na eventovima
- iskrenost članova


SISTEM FAMILIJE - rankovi
5. Leader
4. Co-leader
3. Vice
2. Accardian
1. Suspended
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom