Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39471
Players nickname
Miha Vaske
Administrators nickname
Milan Verstappen
Date
Feb 17, 2024
Time
15:47
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ELutDHptds4

ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝗩𝗼𝗹𝗶𝗺 𝘀𝘃𝗲 𝘀𝘁𝗼 𝘃𝗼𝗹𝗲 𝗺𝗹𝗮𝗱𝗶
Player
Dobar dan Abrahame i Mujo,
Kao sto vidite doticni admin Milan Verstappen se stvara(teleporta) ispred nas
bez ikakvog razloga to jest da je neko od nas trazio ili da je bilo napisano u tiketu
Molim vas da se kazni ovo.

source.gif

Dervo Lepic

Player
Player
Dragi Mujo I Abrahame vidi se da vec par dana pokusavaju dizband LSPD-u i sad su poceli sa adminima, Ovakvi kao sto su ovi trebaju biti kaznjeni perma banom za namjestanje dizbenda i KRP-om, u njihovom povu se vidi kako im administrator Milan Verstappen pokusava objasniti da to vise ne rade te se oni izderavaju na njega zato sto je novi administrator na ovom serveru, ovako ponasanje prema administraciji bio to assistent ili admin se treba naj strozije kaznjavati
Ovom porukom ne branim nikog vec govorim onako kako treba i kako jeste.
standard.gif

ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝗩𝗼𝗹𝗶𝗺 𝘀𝘃𝗲 𝘀𝘁𝗼 𝘃𝗼𝗹𝗲 𝗺𝗹𝗮𝗱𝗶
Player
Dragi Mujo I Abrahame vidi se da vec par dana pokusavaju dizband LSPD-u i sad su poceli sa adminima, Ovakvi kao sto su ovi trebaju biti kaznjeni perma banom za namjestanje dizbenda i KRP-om, u njihovom povu se vidi kako im administrator Milan Verstappen pokusava objasniti da to vise ne rade te se oni izderavaju na njega zato sto je novi administrator na ovom serveru, ovako ponasanje prema administraciji bio to assistent ili admin se treba naj strozije kaznjavati
standard.gif
OFF TOPIC,
ti ces da kazes ko treba da bude perma ban,
jesam ti ja kriv sto ne znas pravila pa dobijes ban i nisi vise u org....

DjukelaCash

Player
Player
standard.gif
Vidi mafijas dzaba ga branis da smo hteli mogli smo da okacimo pov u 1 ujtru gde je admin da twinku toksican ide i puca ljude po Black-u . Niko ga nije zvao nema on sta da mi se stvara u sred rp situacije i da mi govori kako cu dobiti kaznu za Cb i sam zna da smo svi iz iste familije i da bi trebao da kazni fem umesto nas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom