By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OFF TOPIC,Dragi Mujo I Abrahame vidi se da vec par dana pokusavaju dizband LSPD-u i sad su poceli sa adminima, Ovakvi kao sto su ovi trebaju biti kaznjeni perma banom za namjestanje dizbenda i KRP-om, u njihovom povu se vidi kako im administrator Milan Verstappen pokusava objasniti da to vise ne rade te se oni izderavaju na njega zato sto je novi administrator na ovom serveru, ovako ponasanje prema administraciji bio to assistent ili admin se treba naj strozije kaznjavati
Ovom porukom ne branim nikog vec govorim onako kako treba i kako jeste.
Vidi mafijas dzaba ga branis da smo hteli mogli smo da okacimo pov u 1 ujtru gde je admin da twinku toksican ide i puca ljude po Black-u . Niko ga nije zvao nema on sta da mi se stvara u sred rp situacije i da mi govori kako cu dobiti kaznu za Cb i sam zna da smo svi iz iste familije i da bi trebao da kazni fem umesto nasDragi Mujo I Abrahame vidi se da vec par dana pokusavaju dizband LSPD-u i sad su poceli sa adminima, Ovakvi kao sto su ovi trebaju biti kaznjeni perma banom za namjestanje dizbenda i KRP-om, u njihovom povu se vidi kako im administrator Milan Verstappen pokusava objasniti da to vise ne rade te se oni izderavaju na njega zato sto je novi administrator na ovom serveru, ovako ponasanje prema administraciji bio to assistent ili admin se treba naj strozije kaznjavati
Ovom porukom ne branim nikog vec govorim onako kako treba i kako jeste.