bas bi hteo da vidim razlog sto me pucaju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i ovde su pljackali bankomat te se nevidi pocetak situacije gde im je brojano on je pobegao do auta da uradi nesto i mi smo ga nasli i ustreljili, takodje POV nije dugacak 60 secundi i necuje se moj glas, jasno se vidi da sam drzao n i pricao.bas bi hteo da vidim razlog sto me pucaju.
Na ovom povu se vidi da si na krovu dok se mi okupljamo u tom trenutku nijedan od ta 2 ida te niej pucao ja sam tek kasnije dosao sto se vidi na snimci kada sam te ja ustreljio brojao ti je moj koelga central.
dobar dan svima brate mozes ti meni pov da pokazes dje je brojano molimte i na kraj mi niko nije brojo,sam na pocetak situaciju da nije brojano,uradio si gresku sad moras da zivis sa tim kao zamjenik sahpa bi morao znat da brojis,nisi ti nista bolji od nas.Na ovom povu se vidi da si na krovu dok se mi okupljamo u tom trenutku nijedan od ta 2 ida te niej pucao ja sam tek kasnije dosao sto se vidi na snimci kada sam te ja ustreljio brojao ti je moj koelga central.
Takodje je i sam Mujo u nekilicini navrata rekao da ako su lica naoruzana bankomat se smatra KOS (Kill on sight) zona.
Takodje se dole vidi mrtav Drzavni Sheriff kako lezi i neko ga dize, jasn oje da ovo nije od pocetka Gun Fire (0.40),
Takodje rok od 8 sati je prosao odavno,